Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szexi de visszafogott. Hogyan?

Szexi de visszafogott. Hogyan?

Figyelt kérdés

Viszonylag új kapcsolatom van. Szeretnék a szemében nőies, ám visszafogott is lenni. Az aranyközéputat keresem mint az öltözködésben, körömben, sminkben is. Ti mit tanácsoltok hogy legyek igazi Nő? Szerintetek mi fér bele, és mi nem?

Válaszokat előre is köszönöm! 23/L

2019. ápr. 3. 16:51
 1/9 anonim ***** válasza:
46%

Diszkréció. Diszkréten kell tudatni vele, hogy kívánod pl egy forró csókkal.

Nőies ruhák alkalmanként.

Blúz: [link]

Sima skinny farmer egy magassarkúval.

Ápolt, visszafogott körmök

Rendezett hajviselet (nem szénaboglya)

2019. ápr. 3. 17:10
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
Ez a megfelelési kényszer már nem fér bele.
2019. ápr. 3. 19:22
 3/9 A kérdező kommentje:
Megfelelési kényszer ha megkérdezem ti mit tartotok vonzónak egy nőben? Irj még egy pár ilyen jó tanácsot :)
2019. ápr. 3. 19:36
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
#3: Az. Mert az uj pasidhoz akarod idomítani a megjelenésed. Ha nem tetszik neki a jelenlegi önmagad,úgy,ahogy vagy,elmehet a búsba,ha tetszik, veled marad. Ezt már rég tudnod kellene.
2019. ápr. 3. 19:40
 5/9 anonim ***** válasza:
55%
Azért van lehúrrogva, mert tetszeni akar a párjának? Az, hogy neked senki nem akar az nem azt jelenti, hogy másnak se. Szánalom
2019. ápr. 3. 19:43
 6/9 A kérdező kommentje:
Egyetlen egy szóval nem irtam, de nem is utaltam arra hogy nem tetszek neki igy. Csupan szerettem volna pár jó tanáccsal, tippel gazdagodik ilyen téren.
2019. ápr. 3. 19:46
 7/9 anonim ***** válasza:

És mire mész a tippünkkel? Nekem van képem arról,mi a szexi. Másik férfinak meg az a szexi,ha a tv előtt melltartóban pizzát zabál. A pasidnak meg lehet a szegecses bőrdzsekis vörös hajú rocker csajok a szexik.

Kérdezd meg a pasidat, neki mi tetszik. Hiába írjuk,hogy X,ha neki meg Y.

Kedves 5-ös! Volt már pár párkapcsolatom,és biztan állíthatom, tini korom közepén kinőttem ezt a fajta kérdéskört. :) Én senki miatt nem fogom megváltoztatni a hajam, az öltözködésem, nem akarok szexibb lenni,csak azért,hogy valaki annak találjon.

2019. ápr. 3. 19:56
 8/9 A kérdező kommentje:
Rendben a te véleményedet is meghallgattuk, de ha barki mas hozzatud szólni a fentiekhez, megköszöném :)
2019. ápr. 3. 21:22
 9/9 cameronmonaghanbabee ***** válasza:
53%

Smink: [link]

Ruha (nadrágos): [link]

Másik ruha: [link]

Hajad legyen ápolt, mármint, hogy ne legyen zsíros. Körmeidet meg ápold, ha akarod fesd ki mondjuk pirosra, vagy nude szinűekre.

2019. ápr. 3. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!