Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Normális, ha valaki ennyire...

Normális, ha valaki ennyire visszafogott?

Figyelt kérdés

Gondolok itt öltözködésre, sminkre...

Tehát ha nem hajlandó felvenni semmi kihívó ruhadarabot, feszes, szűk, mini, mélyen kivágott kizárva.

Feltűnő darabok, magassarkú, esélytelen.

A haja sose volt festve, egyenesíteni vagy göndöríteni, feltűnőbb frizurákat bevállalni szintén nem hajlandó.

Smink maximum szempillaspirál, műszempilla, műköröm még csak alkalomra se.

Körömlakkból is kizárólag a legtermészetessebb natúr rózsaszín.

Mennyire normális ez manapság egy fiatal lánynál?

2019. febr. 23. 22:53
 1/3 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem normális. Konzervatív, ennyi az egész. Én is szeretem a természetes és letisztult dolgokat.

17/L

2019. febr. 23. 22:57
 2/3 anonim ***** válasza:
45%
Persze, hogy normális Ő így érzi jól magát. Attól, hogy nem követi a plázapitsák által előírt trendet, még teljesen épelméjű. Inkább az a nem normális, hogy aki nem áll be a libasorba azt mindjárt kinézzük
2019. febr. 23. 23:23
 3/3 Metionin ***** válasza:
Persze, van aki nem szereti magán az élénk színeket vagy a sokat mutató ruhákat. Én bizonyos tekintetben (pl. haj, smink) extrém vagyok de sosem vennék fel pl. feszes szoknyát vagy dekoltált, haskidobós pólót vagy épp műszempillát meg -körmöt. Egyszerűen nem tetszik, feszélyezne.
2019. febr. 24. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!