Normális, ha valaki ennyire visszafogott?
Figyelt kérdés
Gondolok itt öltözködésre, sminkre...
Tehát ha nem hajlandó felvenni semmi kihívó ruhadarabot, feszes, szűk, mini, mélyen kivágott kizárva.
Feltűnő darabok, magassarkú, esélytelen.
A haja sose volt festve, egyenesíteni vagy göndöríteni, feltűnőbb frizurákat bevállalni szintén nem hajlandó.
Smink maximum szempillaspirál, műszempilla, műköröm még csak alkalomra se.
Körömlakkból is kizárólag a legtermészetessebb natúr rózsaszín.
Mennyire normális ez manapság egy fiatal lánynál?
2019. febr. 23. 22:53
1/3 anonim 

válasza:

Szerintem normális. Konzervatív, ennyi az egész. Én is szeretem a természetes és letisztult dolgokat.
17/L
2/3 anonim 

válasza:

Persze, hogy normális Ő így érzi jól magát. Attól, hogy nem követi a plázapitsák által előírt trendet, még teljesen épelméjű. Inkább az a nem normális, hogy aki nem áll be a libasorba azt mindjárt kinézzük
3/3 Metionin 

válasza:

Persze, van aki nem szereti magán az élénk színeket vagy a sokat mutató ruhákat. Én bizonyos tekintetben (pl. haj, smink) extrém vagyok de sosem vennék fel pl. feszes szoknyát vagy dekoltált, haskidobós pólót vagy épp műszempillát meg -körmöt. Egyszerűen nem tetszik, feszélyezne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!