Fiúk! (lányok) Vélemény az alábbi lányról?
Szeretném tudni h min kéne alkatilag változtatnia a képen látható lánynak. Hozzátenném h sportol a csajszi és soha életében nem volt egy nádszál vékony lány. 170/71.
érthető, h védeni szeretnéd a barátnődet, mert szereted, de azt nem várhatod el egy pártatlan embertől, h neked tetsző választ adjon. A barátnőd tényleg nem vékony, és bár sok embernek ez jön be, vannak akiknek nem, ezt el kell fogadni. Van aki szerint meg a vékony csúnya..Persze számít h h mondják meg, de ez egy ilyen oldal, itt mindig nagyon "megmondósan" kritizálják az embereket, mivel minden következmény nélkül nyilváníthatnak véleményt.
Ettől függetlenül(hiába vezérelt jószándék) nem vagy fair a barátnőddel szemben. Nem tehetsz fel róla képet ide, h az emberek kritizálják. Te sem örülnél neki, ha viszontlátnád magad..Ha az önbizalmát szeretnéd növelni akkor rángasd el szórakozni, mondd neki h sötét van és ne foglalkozzon senkivell csak táncoljon, meglásd, lesz aki rámozdul(ha ettől nagyobb lesz az önbizalma).
Megkérdeztem h őt zavarná-e a dolog, azt mondta h ha kitakarom az arcát akkor nem, úh. nem a háta mögött szolgáltatom ki.
Igen, tudom és el is fogadom a negatív véleményt is, de azért el lehet mondani finoman is, ráadásul a kérdés nem az volt h szép-e a lány, hanem h min kéne változtatnia. Ehhez képest igencsak elterelődött a kérdés a szép/nem szép kategória felé.
Köszönöm szépen az eddig válaszokat, jót-rosszat egyaránt. Az esetlegesen válaszolókat pedig tiszteletteljesen megkérném h a kérdésnél maradjunk.
Tehát min kéne változtatnia?
sportoljon többet. nincs rajta sok felesleg ahogy látom, de ha a hasáról illetve a derekárol ledolgozná a zsirt sokkal jobb alakja lenne.Jobban kirajzolódnának a nőies vonásai.Tempós séta,kocogás heti 4-5-6* 40 perc-1 óra,szénhidrátot kicsit visszafogja és 2 honap alatt lemegy.
Amúgy nem sajnálkozni kell,meg befordulni mert attól még senki nem lett vékonyabb. Én nem fogom azt irni,hogy jaj de szép az alakja ha egyszer nem az,pedig simán lehetne csak megkell dolgozni érte..akinek büdös a munka azt minek sajnálni?
Ha elfogadná igy magát,az teljesen rendben van de ez nagyon visszataszito hatást kelt mikor valaki siránkzoik,hogy dagadt de b@szik csinálni valamit ellene,ráadásul nincs rajta sok felesleg.És az egy dolog,hogy remek ember,de ha nem tetszik kivülről magának akkor sosem lesz önbizalma és ezt látják a férfiak is,ezért nem kell senkinek. Az igényességhez az is hozzátartozik,hogy az ember tesz azért hogy változtasson a neki nem tetsző dolgokon magán.
Ezt a 40 kilós szöveget meg sosem értettem,ezzel miért lehet visszaoltani ha valaki olyan választ ir ami nem tetszik neked? Azért ne haragudj már meg,ha azt mondom hogy az anorexia,meg a hájas között azért lehet találni egy szép alkatot..nem kell kórosan soványnak lenni,koplalni,hanem szépen kisportolt testet kreálni a barátnődnek,HA A MOSTANI TÜKÖRKÉPE NEM TETSZIK NEKI.
üdv
Ja és nem bántó szándékkal irtam,nem vagyok 40 kiló,nincs tökéletes testem úgyhogy ilyeneket ne is irjál ha nem tetszik a véleményem
én asszem ismerlek! egy magyar zeneszerzőről elnevezett utcában laksz, ugye? :)
egyébként nincs veled semmi baj.
03.54
Igen. Köszi aranyos vagy amúgy. :)
Utolsó válaszoló... Télen hol napozzak? xD Szolival nem teszem tönkre a bőröm...
Szóval te vagy a képen.. :)
Én honnan tudjam, hogy a kép télen vagy nyáron készült?
Szoliba ne is mennyél az nagyon gáz ha valakinek szoli barna bőre van. Azt írtam napozz, a szoliba szerintem nincs nap.. szóval csak és kizárólag a napra gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!