Fiúk! (lányok) Vélemény az alábbi lányról?
Szeretném tudni h min kéne alkatilag változtatnia a képen látható lánynak. Hozzátenném h sportol a csajszi és soha életében nem volt egy nádszál vékony lány. 170/71.
Akkor üzenem a fogadott tesónak,hogy sport,sport,sport. :-)S, ha neked hosszabb a hajad, akkor együtt sportoljatok a tesóval...
:-)
14.27
Azért tettem fel képet róla, mert szeretném neki bebizonyítani h van akinek így is tetszik. Teljesen önbizalom hiányos, magában roskadva és az a mániája h ő olyan bálna h nem kell a kutyának se, emiatt pedig nem megy bulizni, nem mer csajosabban öltözködni. Pedig hiába mondom neki h nincsen vele semmi baj! Belülről olyan csodálatos lény h ilyennel még soha nem találkoztam, de mai "divat" és a sok bántó megjegyzés miatt elrejti az értékeit.
Ez a kép is csak azért készült mert rávettem h menjünk el este egy kicsit sétálni és öltözzön úgy ahogy kedve tartja éppen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!