Mivel szőrtelenítsek ott lent?
Nagyon tapasztalatlan vagyok ezzel kapcsolatban eddig csak olyan krémmel szőrtelenítettem . Most szeretnék mással .Valaki elmagyarázná hogy mit is kéne csinálnom?És mivel, borotvával ?
köszi
13/l
Én úgy gondolom csak akkor borotváld ha nem bírod egyáltalán a fájdalmat.Ha van rá esély a legjobb a gyanta.Nekem bevált a boltokban kapható hideg gyanta.Azon van használati utasítás.Ezt otthon is megtudod csinálni vagy kozmetikus gyorsan lekapja ha engedik a szüleid.Lehet epilátorral is bár az fájdalmasabb:D
De ha a borotvát választanád mégis akkor azt tudom ajánlani hogy kenj rá habot és mikor végeztél kend be testápolóval majd ne vegyél rögtön fel bugyit kicsit hagyd "szellőzni".
A lényeg hogy akármit használsz utána kend be testápolóval és hagyd kicsit.
A gyanta egyébként 3-4 vagy akár 5hétig is tart.A epilátor 3hét körül a borotválást viszont 2-3naponta kell csinálni.
Remélem tudtam segíteni:)
18/L
először is nagyon szépen köszönöm hogy írtál :)megy a plusz
2-3 naponta újból kell csinálni borotvával ?:O hűha hát akkor azt hiszem a gyantát választom :S
ja és még lenne egy pár kérdésem ha szabad :D
szóval ha leszedem a lábamról a szőrt akkor a combomról is le kell?:P gondolom igen elég hülyén néznék ki rövid gatyában XD
kézről gondolom nem kell ,ugye ?:D
Hát attól függ hogy a combodon milyen mert ha pici szőke pihe van rajta azt nem fontos:)
Ha feltűnő vagy zavar akkor persze nyugodtan szedd le.
Kézről szerintem nem kell hiszen ott szőke általába de persze ha zavar nyugodtan csak a karod NE borotvával csináld ha megakarod.:)
:))
hát nekem fekete a szőröm de nem erősen hogy tiszta dzsungel szerintem tűrhető ,csak fehér bőröm van a kisáruló :P és hát zavarni nem zavar de olvastam hogy a fiúkat zavarja nem mintha lenne :)) de na :D:P
amúgy gondolom lábon gyantával ugye?:)
és köszönöm mégegyszer mindenkinek aki írt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!