Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mivel szőrtelenítsek ott lent?

Mivel szőrtelenítsek ott lent?

Figyelt kérdés

Nagyon tapasztalatlan vagyok ezzel kapcsolatban eddig csak olyan krémmel szőrtelenítettem . Most szeretnék mással .Valaki elmagyarázná hogy mit is kéne csinálnom?És mivel, borotvával ?

köszi

13/l

2010. júl. 4. 12:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy gondolom csak akkor borotváld ha nem bírod egyáltalán a fájdalmat.Ha van rá esély a legjobb a gyanta.Nekem bevált a boltokban kapható hideg gyanta.Azon van használati utasítás.Ezt otthon is megtudod csinálni vagy kozmetikus gyorsan lekapja ha engedik a szüleid.Lehet epilátorral is bár az fájdalmasabb:D

De ha a borotvát választanád mégis akkor azt tudom ajánlani hogy kenj rá habot és mikor végeztél kend be testápolóval majd ne vegyél rögtön fel bugyit kicsit hagyd "szellőzni".

A lényeg hogy akármit használsz utána kend be testápolóval és hagyd kicsit.

A gyanta egyébként 3-4 vagy akár 5hétig is tart.A epilátor 3hét körül a borotválást viszont 2-3naponta kell csinálni.

Remélem tudtam segíteni:)

18/L

2010. júl. 4. 14:11
 2/6 A kérdező kommentje:

először is nagyon szépen köszönöm hogy írtál :)megy a plusz

2-3 naponta újból kell csinálni borotvával ?:O hűha hát akkor azt hiszem a gyantát választom :S

ja és még lenne egy pár kérdésem ha szabad :D

szóval ha leszedem a lábamról a szőrt akkor a combomról is le kell?:P gondolom igen elég hülyén néznék ki rövid gatyában XD

kézről gondolom nem kell ,ugye ?:D

2010. júl. 4. 14:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát attól függ hogy a combodon milyen mert ha pici szőke pihe van rajta azt nem fontos:)

Ha feltűnő vagy zavar akkor persze nyugodtan szedd le.

Kézről szerintem nem kell hiszen ott szőke általába de persze ha zavar nyugodtan csak a karod NE borotvával csináld ha megakarod.:)

2010. júl. 4. 14:21
 4/6 anonim ***** válasza:
50%
És ha ollóval vágod le picire?Akkor nincs fájdalom és akkor vágod amikor akarod..xD
2010. júl. 4. 17:58
 5/6 A kérdező kommentje:

:))

hát nekem fekete a szőröm de nem erősen hogy tiszta dzsungel szerintem tűrhető ,csak fehér bőröm van a kisáruló :P és hát zavarni nem zavar de olvastam hogy a fiúkat zavarja nem mintha lenne :)) de na :D:P

amúgy gondolom lábon gyantával ugye?:)

és köszönöm mégegyszer mindenkinek aki írt :D

2010. júl. 4. 20:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a lábon is mehet a gyanta ha birod:)
2010. júl. 5. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!