Szőrtelenítsek? Ha igen mivel?
11/L.(nemsokára 12:P)
mondtam anyának h a suliba minden lány szőrtelenít.ő aztmondta hogy a Balatonra leszedjük.(júliusban megyünk).meg h ő is 5.ben kezdte.de anya előtt a tesómnak(17/L) mondtam el és ő nagyot nevetett meg h minek még ilyen fiatalon....(persze azt nem mondtam h én is szeretnék szőrteleníteni)titokban borotváltam a lábamat de csak egy icipicit h ne nézzek ki olyan szőrösen rövidnadrágban. de két napra rá vissza is nőtt az a picike is.én majd epilátorra gondoltam de lehet h még korai lenni és a tesómtól is félek elkérnni.mit tegyek?
11 évesen még nem hiszem, h olyan szőrös lennél :) azért ne kezdd el, mert más lányok szőrtelenítenek.
Viszont ha tényleg szükséges (kozmetikus jobban tudná), akkor szerintem válaszd a gyantát. Nem nő vissza olyan gyorsan és nem is erősödik meg a szőr.:)
Felőlem csinálhatod, de minek 11 évesen? Csak azért, mert mások is csinálják? Hát ki nem szarja le? Én 13 vagyok, itt is mindenkinek hót csupasz a lába (meg gondolom más testrésze is), és már lassan én vagyok kitagadva, mert "jééézuuuus, milyen csubakka vagy máááár" (megjegyezném, hogy abszolút nem erős vagy sötét a szőr a lábamon, szimplán van), de engem nem hat meg különösebben a vernyákolásuk.
De ha ennyire muszáj, azt ajánlom, ne borotválkozz, mert azt gyakran kell csinálni (meg egyébként valakinek tényleg megerősödik tőle a szőrzete, akármilyen hihetetlen). Szóval maradt a gyanta és az epilátor.
Figyi,szerintem is felesleges ilyen fiatalon,de ha téged nagyon zavar akkor figyelmedbe ajánlom a szőrtelenítő krémeket:csak pár(általában 10) percig kell fenthagyni,ennyi a hatóideje,és benne van a használati utasításban az is,hogy hova szabad(pl:csak lábra,karra)
az epilálás szerintem eléggé fájdalmas lenne,bár mindenkinek más a fájdalomtűrése...a borotva ugye nem elég tartós....kb. ennyi.
a gyantákkal sokat kell bíbelődni,úgyhogy szerintem maradj ezeknél...;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!