Mit tegyek, hogy ne utáljam magam?
Sose voltam elégedett az alakommal, már általános iskolában is csúfoltak, hogy nekem már 14 évesen volt mellem, csípőm, derekam, és a második legmagasabb voltam az osztályban.
A lányok nagy része apró volt, vékonyka, incifinci.
Még akik magasabbak voltak, azok is modell típusú, vékonyka lányok.
Már akkor is megjegyezte a tanárnő az egész osztály előtt, hogy "a szép vékony lányok hozzanak blúzt, ne az olyanok, mint XY".
Sose voltam elhízott, soha nem volt a súlyom 64kg-nál magasabb (ez is már akkor, mikor 170cm voltam).
Most sem vagyok túlsúlyos, 60kg környékén stagnálok már évek óta, +/-2kg, mikor hogy.
Nagy mellem van, széles csípőm, vastagabb combjaim, de a derekam vékony, sehol sem lóg rajtam a háj.
Elkezdtem sportolni is, de ezt is inkább csak a saját lelkiismeretem megnyugtatására.
Utálom, hogy ilyen asszonyos az alakom már fiatalon, és volt, hogy beszóltak miatta személyesen is, hogy rám férne a fogyás, az én magasságommal 50kg lenne az ideális, ill hogy menjek mellkisebbítésre (férfiak mondták).
Emiatt nem szeretek ruhát venni sem, strandon szintén nem szívesen mutatkozom még egyrészes fürdőruhában sem.
(75G-s mellem van, szóval a mellkisebbítéses megjegyzés is jogos volt valahol)
Tudod az emberek többsége irigy és rossz indulat. Lehet, hogy ha megismernének ők szégyellnék magukat... :)
Ha pedig nem vagy megelégedve magaddal(mint az emberek 90%a), akkor tegyél ellene. Járj edzeni, tudatos étrend ilyenek.
Először magaddal békélj meg.
A leírásod alapján egy jó alaku nő vagy!
Legalábbis nekem a formás nem deszka modellek jönnek be és szerintem ha egy férfi vonzódni fog hozzád az sokat dob az önbizalmadon.
F/42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!