Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek undorito, ha egy...

Szerintetek undorito, ha egy no igy nez ki?

Figyelt kérdés

Tudom, izlesek es pofonok stb. stb., ha zavar akkor tegyek ellene.

Sajnos barhogy probalkozom nem tudok tenni ellene, egeszsegugyi okok (hormonalis problemak) miatt.

Valamilyen uton modon probalnek megbekelni magammal, de igazan nehez.

Hasonlo alkatom van, mint a fotokon (hozzaszolasban) szereplo holgyeknek.

2019. márc. 14. 20:39
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy valaki nem tud lefogyni. :) egy jó szakember kellene a pajzsmirigy alulműködésed rendbe hozni, kellene egy jó diéta! Nem, nem salátán és csirkehúson élnél. :D pl ott vannak a Szaffis cuccok, azokat bátran használhatnád főzéshez, illetve szerintem ezt már tudod, hogy minék több magas rost tartalmú ételt kellene fogyasztani, és üdítőt, cukros löttyöket nagyon ritkán csak!

Emellett a sport is nélkülözhetetlen egy idő után, főleg mert így gyorsabban fogysz, és az alakod is jobban fog kinézni, mintha csak egészségesen táplálkoznál. Én javaslom először a sétát, majd kocogás, lift helyett lépcső, kis otthoni torna, majd edzőterem! Én sem vagyok vékony, de lementem edzőterembe, ingyen segítettek megmutatni hogy hogy működnek a gépek, hogy kell használni, szóval nagyon kedvesek. :)

Ha debreceni vagy, szivesen elmegyek veled majd edzőterembe.

2019. márc. 15. 16:08
 22/26 anonim ***** válasza:

Illetve még: ha változtatni akarsz, akkor állj neki még ma! Nem kell drasztikusan, csak lassan lépésről lépésre. Én szívesen segítek neked, írj privibe, ha szeretnéd! (Dietetikusnak tanulok. :) )

Viszont ha nem akarsz lefogyni, akkor békélj meg magaddal, mert tényleg sok nőnek jól áll, és sok férfinek ez jön be!

2019. márc. 15. 16:11
 23/26 anonim ***** válasza:

Nem mondom, hogy undorító, de nem is tetszik.

Hogyan próbálkozol? Mennyit mozogsz egy nap? Mit eszel?

2019. márc. 15. 18:31
 24/26 anonim ***** válasza:

ezeken a linkeken szereplő nők szexik igazi nők ha hasonló vagy akkor te vagy az én női ideálom.

Szerintem nem undorító sőt gyönyörű szexi.

Lemerem fogadni hogy sok hasonló komment lesz még itt.

23f

2019. márc. 15. 19:00
 25/26 anonim ***** válasza:

"Nem nagyon szeretek még csak utcára se menni, edző teremben el sem tudom magam képzelni."

Ezt teljesen átérzem, de te is tudod, hogy hülyeség! Ha van rá kereted, jó lenne, ha pszichológus segítségét kérnéd, mert az ilyen hülye belső gondolatokat (nyugi, nekem is van bőven) meg lehet változtatni. Ne úgy képzeld el, hogy a pszichológus rácsatlakoztat a wifire és átkódolja az agyad, de tud mondani olyan módszereket, amik erre valók.

Ne hagyd magad ebben a gödörben, mert értékes ember vagy! Sportolnod kell, hogy az egészséged ne vesszen kárba! Nem a fogyás a legfontosabb, vagy legalábbis attól még, hogy az egyelőre nem megy, sokat segít az egészséges étkezés és a mozgás. Nagyon jó, ha egészségesen étkezel. Mozogj is :-)

2019. márc. 15. 19:43
 26/26 anonim ***** válasza:
0%

"Csak sokan nem értik, hogy hiába a rengeteg erőfeszítés nem megy le az a -20-30 kg."

Szerintem te alapvető dolgokkal nem vagy tisztában. Csak annyit mondanék hogy a volt barátnőm is pajzsos volt, hízékony. Mikor megismertem 176/65 volt. Már ekkor is rengeteget tett magáéet. 54 kilós volt mikor szétmentünk. Mert túlzásba vitte az "erőfeszítést". Már be volt állítva neki a gyógyszer. És heti 3x letolt egy-egy dupla edzést. Csak nem evett eleget.

De rinyálj csak tovább...

2019. márc. 16. 07:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!