Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek undorito, ha egy...

Szerintetek undorito, ha egy no igy nez ki?

Figyelt kérdés

Tudom, izlesek es pofonok stb. stb., ha zavar akkor tegyek ellene.

Sajnos barhogy probalkozom nem tudok tenni ellene, egeszsegugyi okok (hormonalis problemak) miatt.

Valamilyen uton modon probalnek megbekelni magammal, de igazan nehez.

Hasonlo alkatom van, mint a fotokon (hozzaszolasban) szereplo holgyeknek.

2019. márc. 14. 20:39
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Jártam már rengeteg helyen/orvosnál.

Pajzsmirigy alulműködésem van 3 éve

Rengeteget kísérleteztek a gyógyszer adagolásával, különféle diétákkal.

Igen, lehet nem járok már edzeni, mert feszélyezve érzem magam, de az étkezésemre figyelek.

Nagyon sokat próbáltam és csináltam, de nem használt semmi.

Én egy időután így feladom.

Köszönöm szépen a válaszokat. :)

2019. márc. 15. 00:38
 12/26 anonim ***** válasza:
Nőihormon(ösztrogén) külsőleg való bevitelén nem gondolkoztál? Vagy azt nem szeretnéd.?
2019. márc. 15. 00:42
 13/26 anonim ***** válasza:
0%
Gyógyszereket hagyd el. Többet ártanak mint segítenének
2019. márc. 15. 06:16
 14/26 anonim ***** válasza:
55%

Nem próbálkozni kell, hanem életmódot kell váltani és nemcsak x hónapig tartani azt az étkezést, hanem innentől kezdve végig.

Nem kell a kifogás. Otthon is lehet mozogni, futni, ugrálni, neten rengeted tornavideó van.

Ha valamit akarsz, akkor tegyél érte!

2019. márc. 15. 06:38
 15/26 A kérdező kommentje:
Oké, rendben. :)
2019. márc. 15. 08:32
 16/26 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem fogadd el magad ilyennek.Sok férfinak tetszel így is.Nekem például a képen látható hölgyeknél jóval kövérebbek tetszenek./+150 kg/ Nem minden férfi a sovány nőkhöz vonzódik.
2019. márc. 15. 08:39
 17/26 A kérdező kommentje:

Igyekszem, de nehéz.

Sose néztem ki így. Annyira igénytelennek érzem magam.

És az a gond, hogy más is annak lát, jogosan.

Csak sokan nem értik, hogy hiába a rengeteg erőfeszítés nem megy le az a -20-30 kg.

2019. márc. 15. 09:01
 18/26 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem nem,sőt a képen lévő nők kifejezetten jó példák rá hogy túlsúllyal is lehet valaki szép.

Ha igényesen öltözöl,és jól érzed magad a bőrödben semmi sem gáz.Ha valakinek nem tetszik meg ne nézzen rád. 60 kilóval meg kellett vele küzdenem hogy elfogadjam magam,viszont ismerek olyat is aki helyből le...rja hogy más mit gondol és 100+kilóval is tud mosolyogni,tapasztalat: nem súlytól függ az önkép.Szerintem ne fogyni akarj, hanem elfogadni hogy ez van.

2019. márc. 15. 10:20
 19/26 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz, nekem pont az ilyen nők jönnek be :). Ne utlad magad, fogadd el, ami van. Ha szeretnél beszélni, írj privit.

27/f

2019. márc. 15. 11:35
 20/26 anonim ***** válasza:

Szokták mondani,hogy a levegő nem hízlal...

Tehát kevesebb táp bevitel és kitartó sportolás csodákra képes.

Magamról tudom!

2019. márc. 15. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!