Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért tartják a 80-as hátkörfo...

Miért tartják a 80-as hátkörfogatot már kövérnek?

Figyelt kérdés

Én is tudom, hogy a 75-ös az átlag, de a 80-as sem hatalmas még.

Van olyan melltartóm, amiből tökéletes a 75-ös, van olyan, amiből szűk, és olyan is, amiből bő, és mindegy hová igazgatom a hátpántot, lötyög (nem kinyúlt, újonnan is ilyen volt).

Illetve van pár 80-asom is, van, ami pont jó, de próbáltam olyat is, amit háromszor körbetekerhetnék a hátamon, majd még masnit is köthetnék a végére.

Miért próbálják mégis sokan ez alapján meghatározni, hogy ki túlsúlyos, ki nem?

Elvégre nyilván más a 80-as hát egy 150cm-es meg egy 170cm feletti nőn.

(Ha a centikre adni lehetne, jó kéne legyen a 75-ös, pont ekkora a hátam cm-ben)

2019. márc. 14. 09:38
 1/5 anonim ***** válasza:
66%

A hátkörfogat semmit de semmit sem mutat. Ezt max a buta emberek teszik, ha eszerint gondolják a megítélést.

Nekem 80-s E melltartó kell. DE a 75 F is jó!

Nagy mellem van és kicsi hátam. A kosár merete nem csak kifele nagyobbodik, hanem oldal irányba is. Vagy is egy 75 F melltartó sokkal szélesebb mint egy 75 A melltartó. Valószínü, hogy 75 A-t még bekapcsolni sem tudnék a hátamon annélkül, hogy mellem benne lenne.

Barátnöm aki nagyon nagyon vékony 80 C melltartót hord. Van cicije de a háta nagyon széles.

DE más méretekben is ez van. Sógornöm vékonyabb mint én. Èn még a nagy mellem is 40-es felsöket hordok, de a sógornöm aki kb 60kg 42-es polót vesz, mert a háta-válla iszonyat széles.

2019. márc. 14. 09:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem tartják kövérnek. Aki ilyet mondd, az valószínűleg direkt be akar szólni, meg akar bántani. A 75 általában a legkisebb felnőtt méret. Akkor hogy lenne az eggyel nagyobb már kövér? :)

És ahogy írod, nyilván más egy 150 centis lány esetében, mint egy 175 centisnél.

És az is lehet, hogy egy keskenyebb hátú hájas, egy szélesebb hátú pedig tiszta izom. Akkor ki a kövér?

2019. márc. 14. 10:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudják elképzelni, hogy egy lány sportol és kidolgozott mell- és hátizma van. Simán lehet 80 cm-nél nagyobb mellbősége, úgy hogy vékony, sportos alakja van.
2019. márc. 14. 10:52
 4/5 anonim ***** válasza:
22%
Azért mert én pl átlagos női magassággal akkor hordok 80-as melltartót ha már van rajtam 10 kg túlsúly. De nyilván egy evezős vagy úszó nem kövér ilyen hátszélességgel.
2019. márc. 14. 16:03
 5/5 anonim ***** válasza:
39%
Te 75ös vagy, amelyik 80as jó rád az rosszul van méretezve. 80as mérethez min 10 kilót kéne híznod (nyilván a magasság is számít persze).
2019. márc. 14. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!