Más is szokta magát kövérnek és szerencsétlennek érezni?
Általában akkor érzem ezt mielőtt megjön,azonban most még van hátra kb.10.11 nap...
És hihetetlen undorítónak,visszataszítónak érzem magam. 166 cm vagyok és 58 kg,igazából a tükörben látom,hogy nem így van,mégis máshogy érzem.
Szégyenlem magam,dagadtnak érzem magam,a hajam is idegesít,egy ruha se áll jól.
Máskor viszont jól érzem magam a bőrömben,fittnek,a hajam is besütöm és akkor annyira dús ,a hasam lapos.
Ilyenkor meg akkora állatnak érzem magamat..más is van ezzel így mielőtt megjön?
Ha lapos a hasad, mégis hogy érezheted magad kövérnek?
Női logika.
Szia, én 168cm és 55kg vagyok. Néha, van olyan, hogy visszatartja a szervezetem a vizet és szorít a nadrág, feszül rajtam minden és rohadt nyűgös leszek tőle és minden bajom van. Egyik napról a másikra elmúlik utána és ismét jól érzem magam. Lehet nálad is ez a probléma. Nem vagy kövér tutira. Engem még soványnak is mondanak a munkatársaim...
A menstruáció viszont nagy mumus... mindenféléket művel az emberrel... főleg hangulatilag. Sokszor én is pokolian éreztem magam előtte/alatta, undorítónak, szerencsétlennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!