Szinte már bántani akarom magam, annyira kövérnek érzem magam, miért van ez?
Nem vagy nagyon kövér. Inkább szerintem is beteg vagy.
Ne kattogj mindig az evésen. Egyél rendesen és akkor falási rohamaid sem lesznek.
Testtömeg index. Nézz rá mi is ez :)
Ha nem vagy elégedett tegyél ellene, ahogy tudsz, csak ne ess át a ló másik oldalára.
Vannak egyszerű és kényelmes otthoni edzések is, amik alig 30-40percet rabolnak el.
Egy aprócska infó:
Nem mindegy pl hogy valaki 100kg izom vagy zsír.
Mivel az 1kg izom VS 1kg zsír súlyra megegyezik, de térfogatban nagy a különbség.
Én általános suli 6.osztályos korom óta 160cm 55kg (52-55) vagyok a mai napig (25éves fejjel), alkatban sokat változtam, de súlyban és magasságban SEMMIT.
Pedig rendesen szétterülő husi voltam. Most meg röhögök régi ismiken milyen hájat/tokát növesztettek - fordult a kocka haha.
S igen igaz, hogy a nők nagy része testkép zavarosak önmagukkal szemben.
Lehet ez is közre játszik nálad is.
Keress olyan szemből rendesen készített képet valakiről, majd fotóztasd be magad RENDESen szemből, nem vacak kamerával s nézd meg a képeket (esetleg oda szerkeszteni egymásra áttetszően, méret arányosan.)
Ezt hívják testképzavarnak. Folyton önsajnálatban és bűntudatban élni rettenetes érzés lehet, ezt beszéld meg egy pszichológussal. Hidd el, ők értenek ehhez, és érteni fogják a problémádat. Bármiféle fogyás, életmódváltás csak úgy fog sikerülni, ha elfogadod önmagadat, és teher helyett feladatként tekintesz a helyzetedre. Minden tétlenül töltött perccel időt vesztesz, gondolj erre!
A barátod beteg ízlését pedig kikérném magamnak, nekem szintén a ducibb lányok tetszenek.
Micsodát vagy te kövér, az önértékeléseddel van a probléma de nagyon.
Igen, valóban igazat mond a barátod és nem ő a beteg. Sok fiúnak tetszik a női poci. Egyszerűen szép, szexi és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!