Szerintetek kell fogyokura?
Szerintem kell,mivel én vagyok 15 éves 168 cm és 58kg:S
Figyelj oda, hogy mit, mikor és hányszor eszel és mozogj;)
Remélem segítettem:)
Szia! Én 164 cm vok, 59 kg.
Azért nem mindegy, hogy most 60 vagy 70 kg ám! :)
Mert rajtam van husi, de még jónak mondanak, normálnak, vannak aki vékonynak. A 70 viszotn már picit sok hozzá szerintem. Nekem is am van h jól érzem magam, van hogy rámjön h pár kg-t le kéne dobni. Am 1 éve még 57 voltam, , előtte meg 55-6. Csak abbamaradt a sport, és így lassan feljött pár kg. De 57 kg nálam jó. Bár most is azt modnják, h nem is látszik ez a plusz 2-3 kg.
Én 15 vagyok 46 kg és 165 cm,és nem nem vagyok anorexiás mielőtt valaki azt mondaná:P
így is kéne egy kicsit hasamra tornázni mert annyira nem tökéletes és szerintem ne fogyókúrázz mert ilyen korban ez nem egészséges,inkább csak tornázz.És még vannak ilyen szabályok h este 6 után ne egyél,mondjuk én még 11-12 órakor egy rakás édességgel olvasok az ácsban szóval sztem ezt egy kicsit nehéz kibírnixD
Ismerősöm is sok kenyeret evet.
TELJESEN IKTASD KI a kenyeret az étrendedből.
Szóval télleg teljesen, utána kezdj el görkorizgatni,felülésezni és meg lesz a hatása :)
hat nem tom az ismerosom is 13 es o is kb. 165 cm (inkabb 160 cm) es 63 kg.
Rajtad mulik hogy erzed magad most, es lehet hogy egy fogyokura megart neked mert meg noni fogsz...gondold at :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!