Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 15 évesn 163cm vagyok, a...

15 évesn 163cm vagyok, a fogyókúra lassíthatja a növést, és a fejlődést?

Figyelt kérdés
Folyamatosan fogyókúrázom(kissé drasztikus),de az orvosom azt mondta hagyjam abba mert nem fejlődök rendesen,2 éve nem nőttem semmit.Ha rendesen eszem akkor nőhetek még?Viszon félek hogy hízom.Szerintetek mit csináljak?
2009. márc. 6. 21:48
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
szerintem ne fogyókurázz. élvezd ki az ízeket :P
2009. márc. 6. 21:56
 2/11 anonim válasza:
*fogyókúrázz
2009. márc. 6. 21:57
 3/11 anonim ***** válasza:
Amíg fejlődsz, muszáj,hogy minden táplálékot megkapjon a szervezeted, amire szükség van!Egyél nyugodtan,és sportolj!Így nem fogsz elhízni,és szép izmos is leszel!
2009. márc. 6. 22:06
 4/11 anonim ***** válasza:
Szia ! Tini korban csak óvatosan szabad fogyókúrázni, azt is úgy, ha sokat tornázol mellette és közben beviszed a szervezetedbe a kellő ásványi anyagokat, vitaminokat, stb. ... Drasztikusan (koplalással) tilos fogyózni, mert a tini korban van a szervezetnek a legnagyobb szüksége a megfelelő táplálékbevitelre, elvégre is akkor fejlődik... ha ezt nem kapja meg, nem fejlődsz ki rendesen (ha lány vagy, akkor cici, csípő, stb., ha fiú vagy, nemiszerv, szörzt stb. ...), és késöbb betegesebb lehetsz.
2009. márc. 7. 14:29
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha az orvos azt mondta hagyd abba, akkor hagyd abba!!

Annyira kövér nem lehetsz, ha az orvos is ezt tanácsolta. És még drasztikus is.

15 évesen inkább mozogj sokat, és egyél egészségesen, de rendes mennyiséget.

2009. márc. 7. 18:13
 6/11 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat,ha elkezdek rendesen enni nőhetek még (magasságra)?
2009. márc. 7. 19:29
 7/11 A kérdező kommentje:
Lány vagyok amúgy.
2009. márc. 7. 19:30
 8/11 anonim ***** válasza:

Még nőhetsz, de nem biztos.

Szüleid milyen magasak?

Én 20 évesen vagyok 162... pedig sosem fogyóztam, ettem mint állat :D

2009. márc. 8. 01:15
 9/11 A kérdező kommentje:
Anyu:169 cm,apu 178cm,ja és köszi a választ.
2009. márc. 8. 08:24
 10/11 anonim ***** válasza:

Mindenképpen hagyd abba a fogyót,mert az orvos sem véletlenül mondja,hogy hagyd abba.

Helyette egyél változatosan és mozogj sokat!Így meglátod,szép izmaid lesznek,és nem hízol el.

mellesleg én 14/L vok és 160cm és sose fogyóztam,sőt amit megkívántam megettem(ha találtam.):P

2009. márc. 8. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!