Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Más is ilyen szőrös,...

Lányok! Más is ilyen szőrös, mint én? Vagy ez már betegségre utal?

Figyelt kérdés

Amik szerintem nem szokványosak egy lánynál:

- Naponta kell csipesszel a szemöldökömet, a bajszomat, az államat szedni.

- Három naponta epilálom a karomat.

- Ha a hasam is rendszeresen kint van (sport miatt), akkor azt is a köldököm alatt lévő csíkban naponta kell szedni.

- A mellbimbóm körül is három naponta csipesszel szedem.

- Az egész combomat borotválni kell (gyanta nem vált be).

A legrosszabb, hogy a szőrbenövésekkel szenvedek a legtöbbet. Nem egy szép látvány mikor például egy piros pattanás szerű dudor van a köldököm alatt vagy a belső combomon :(

Szerintetek ez már valamilyen betegség miatt lehet? (23 éves lány vagyok)

2019. febr. 28. 02:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ilyen,sőt. Nálam egészségileg minden rendben van, genetika, ilyen alkat vagyok. L.
2019. febr. 28. 05:05
 2/7 anonim ***** válasza:
87%

Valószínűleg több benned a férfi nemi hormon,mint kellene.Én is ilyen alkat vagyok,bár nem ennyire durván,nekem legfőképp a lábszőröm ami nagyon férfias.Volt.

Óriási segítség nekem,hogy megvettem egy IPL szőrtelenítőt.Ég és föld a különbség azóta.Foltokban nő csak vissza a szőröm,vagy egyáltalán nem és az is sokkal gyengébb,gyulladás egyáltalán nincs már.Ha tinédzser koromtól használtam volna(persze akkor még nem volt),talán mára nem is lenne már mit leszedni.

Ami még felhőtlen időszak volt ilyen szempontból,azok a terhességeim.Szinte egyáltalán nem kellett borotválkozni és a bőröm is pattanásoktól mentes volt.Ez egyértelműen a női nemi hormon túlsúlyából adódott.

Egyébként ha elmégy orvoshoz,ő is tud felírni olyan gyógyszert,ami ezen segíthet,de én nem vagyok gyógyszerpárti.

2019. febr. 28. 06:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Tesóm 14 éves kora óta ilyen. 10 év után találták meg a baját, PCOS betegsége van és inzulin rezisztens. Attól szőrösödik. Kapott gyógyszert meg kevesebb szénhidrátot eszik, mozog,és elmúltak a cisztái,meg a szőrösödés is csillapodott.
2019. febr. 28. 07:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a fogamzasgatlo hozta ki. Aztan abbahagytam. Attertem szenhidratszegeny es lisztmentes paleolit etrendre.
2019. febr. 28. 17:18
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! :)
2019. febr. 28. 19:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagyon sok van. A lábam különösen, de a karom,hasam,fenekem és a mellbimbó körül is sőt a melleim között is van szőr. Az arcom is szőrös,ott krémezem, máshol alkalmanként borotválkozok. L.
2019. márc. 1. 07:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is ebben a cipőben járok, pedig egészséges vagyok. Keress fel egy jó orvost aki átfogó, mindenre kiterjedő vizsgálatot végez hátha valami betegség bújik meg a háttérben
2019. márc. 3. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!