Szőrös a hátam és hasam. Mit tudnék ellene tenni?
Figyelt kérdés
16 eves lany vagyok, es az utobbi 1-2evben merult fel ez a problema. Nagyon sokst olvastam ezzel a temaval kapcsolatban: gyanta, epilator, vegleges szortelenites... Mindenhol ezeket olvastam viszont oszinten kicsit tartok toluk mert, ha most elkezdem felek hogy kesobb iszom meg a levet es megerosodnek a szorszalak. Persze nem olyan szorre gondolok mint a labon,karon stb. helyen levo. Ezek inkabb piheszorok, bar a hatamon mondhatni eleg eroteljes. Nem tudtok valami biztosan bevalt modszert esetleg olyan kezelest vagy itthoni praktikat amivdl ez orvosolhato lenne?2019. febr. 21. 15:58
1/3 anonim válasza:
Sziaa
mindenkinek szőrös a hasa, és háta. Az epilatortól, és a gyantától nem fog megerősödni, sőt ritkulni fog. Bízz benne, hatásos.
L
2/3 anonim válasza:
az egy tévhit, hogy erősödni fog. Csak külsőleg tűnik vastagabbnak, mivel az elvékonyodott végeket levágod.
3/3 anonim válasza:
Én borotválom,nekem is eléggé szőrös.L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!