Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mitől lehet teltebb ajkam?

Mitől lehet teltebb ajkam?

Figyelt kérdés
Most nem smink trükkökre gondolok, mert nem, nem sminkelek, hanem valami házikészítésű, vagy akár üzleti pakolás a szájra, amitől teltebb lesz, vagy vmi teknika, nem tudom :) ilyesmik érdekelnének

2019. febr. 27. 22:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Sajnos ilyesmi nem létezik, amivel igazán látványos eredményt tudnál elérni. Ha az ajakfeltöltés és a smink nem érdekel, akkor annyit tudsz tenni, hogy rengeteg vizet iszol, így hidratált lesz a bőröd és teltebbnek tűnik az ajkad. Esetleg használhatsz még Carmex ajakápolót, ideiglenesen az is picit duzzasztja az ajkakat, mert mentolt tartalmaz. Más hasonló cuccokat is lehet drogériákban kapni, de szerintem azok nem érik meg az árukat, mert nem tudnak többet mint egy Carmex, ami nem drága. Segíthet még, ha oliva olaj és cukor keverékével masszírozod az ajkaid, ez leradírozza az elhalt hámsejteket és szintén enyhe vérbőséget okoz a dörzsölés miatt.
2019. febr. 28. 07:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem reggelre mindig teltebbek az ajkaim ha este benedvesítem vízzel és rakenek egy kis ajakápolót.
2019. márc. 1. 14:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha az ajkak szárazak és cserepesek, sokkal kisebbnek tűnnek.

Nem mellesleg nagyon csúnya, amikor bármilyen rúzst dehidratált ajkakra kennek.

Én a Carmexet ajánlom. Ez az egyetlen ajakájoló termék, amit tényleg csodaszernek könyvelek el.

Alapvetően erős mentolos-eukaliptuszos íze van, ami legelőször kicsit fura, de bizsergeti az ajkakat.

Amikor rendszeresen kezdtem el használni, rengetegen megkérdezték, hogy feltöltettem-e, pedig semmi közöm ilyen beavatkozásokhoz, csak végre egészségesen hidratáltak az ajkaim.

Ja, és ne csak közvetlenül az ajkakat, hanem a körülötte levő bőrt is kend be vele.

2019. márc. 1. 16:41
 4/4 cameronmonaghanbabee ***** válasza:

Hát nagyon semmitől. Mert ha "felpumpálod" mármint hogy üveggel, akkor nem lesz tartós az eredmény.

Nekem saját maguktól lettek teltebbek, de én még a tinédzser éveimben vagyok. Ez sem befolyásolható.

Csak az ajakfeltöltés van.

2019. márc. 2. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!