Csajok, ti miért szerettek ennyire "műnők" lenni?

És mi van azokkal, akik “műnőnek születtek”?
Igen, aránytalanul nagy mellem, fenekem, karcsúbb derekam, természetes állapotban sűrű szemöldököm, és húsos ajkaim vannak, a szempillám pedig fel ragasztott műszálak nálkül egy kis szempillaspirálal megbolondítva extra hosszúak... és ez mind genetika.
Igazából örülök, hogy a divat most az én alkatomnak és stílusomnak is kedvez, hiszen a “piszkafa korszakban” évekig nem találtam magamra olyan ruhát, ami 100%-ban tetszett magamon.
Legalább 1-2 évre kedvezzen az én karakteremnek is a szerencse!
Az tény, hogy szeretek sminkelni, de nem azért, mert bárkinek is tetszelegni akarok, hanem mert számomra ez egy kreatív időtöltés, pozitívan és nem idegeskedve indul a reggelem. De természetesen csak akkor, ha van kedvem hozzá, nem minden nap.
Szeretem az extravagáns de nőies sminket, a vakolat-hatástól viszont én is idegbajt kapok, ha bárki ilyen arccal jön velem szembe.
Push up melltartót pont, hogy nem a kis A-B-seknek kéne hordani, mert ezt a kifejezetten nagy mellekre találták ki, hogy szépen megtartsák, és ne lógjon.

Én Fekete szemceruzát, szempillaspirálból szintén a feketét, és barackszínű, vagy épp rózsaszín szájfényt használok naponta. És igenis feldobja az A-kosárméretű nőket is a push-up, sokkal csinibbek tőle. A szájfényeket azért kedvelem, mert színezettek, de emellé nem kihívóak, és tele vannak apró csillámokkal, amik még szexisebb szájat varázsolnak. Emellett illatosak, van cseresznye, eper, barack, citrom, narancs, stb., illatú is, és olyan príma napközbe érezni az illatát, LOL, mert ugye a szám az orrom alatt van 1ből.
A szemceruza-szempillaspirál duettet pedig azért imádom, mert a szememet szebbé teszik, csábosabbá a pillantásomat.
Am nkm sötétbarna hajam és szemem, pirospozsgás arcom, és amúgymeg fehér bőröm van. Sokan mondják, h szép vagyok, meg h csinos/szexi/jó nő vagyok.
A hajam nem festett, eredeti, bár már volt aranyszőkére festve, de letettem róla, mert bár nem volt rossz, lassan lenövesztettem, mert az eredeti sokkal jobb.
Szeretem a szexi, feszülős, kissé a dekoltázs szélét kivillantó(de nem köldökig kivágott :D)rucikat. Nyáron sűrűn hordok szoknyát/egyberuhát a rövidnacik mellett, mert formás a lábam. Tavasszal ezeket ink harisnyával kombinálom, hogy ne kelljen jéggéfagyni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!