Már szinte csak a festett hajú vagy/és műhajú, műszempillás, vastagon vakolt csajok jonnek velem szembe az utcán. Mindenhonnan csak a csalás. Már a melltartóval is (push up vagy mi). Műmellről vagy aránytalanul vastag szájról nem is beszélve, ki tudja még mik vannak. Csak a rajzolt szemöldök jut hirtelen még eszembe. Mire jó ez?
Bele se merek gondolni, hogy milyen utcákon szoktál Te mászkálni :D
2019. febr. 23. 19:52
2/14 anonim válasza:
Mi közöd hozzá? Pontosan tudod, hogy nem csak ilyen lányok/nők léteznek, keress olyat, aki megfelel az igényeidnek. A többieket meg hagyd békén. Nem neked akarnak tetszeni, nyugi.
2019. febr. 23. 20:07
3/14 anonim válasza:
Apám, te a Playboy-villában laksz?
2019. febr. 23. 20:38
4/14 anonim válasza:
Túl van tolva ez a műnő dolog, ez már kb. nevetséges, amit egyesek művelnek ezzel kapcsolatban. Igen, van aki tényleg úgy néz ki, ahogyan leírtad, de szerintem ez minimális.... Én még soha életemben nem találkoztam ilyen nővel, aki tényleg ennyire túlzásba vitte. Igen, túlzásba lehet vinni, de ha valaki befesti a haját egy természetes árnyalatra, ami passzol a színeihez és jól áll neki, akkor az rohadtul nem lesz műnő. Ha nem gagyi kínai műanyag műhajat tetet fel, akkor az szintén nem lesz műanyag baba. A műszempillából sem csak a hupilila, függönyrojt méretű létezik, hanem lehet az ízléses és természetes is. Ahogyan a smink sem egyenlő a vakolattal. Le kellene már erről szállni, de komolyan. Én speciel pont le***om, hogy ki hogyan néz ki, mit visel stb., mert nem az én dolgom.
2019. febr. 23. 20:38
5/14 anonim válasza:
Túl sokat lógsz a redtube-on.
2019. febr. 23. 20:58
6/14 anonim válasza:
Hol látsz ilyen nőket?
Nekem meg pont hogy az ilyenek tetszenek mert nekem a natúrakból van már elegem.
Sokkal jobban izgatnak szexuálisan a kifestett nők.
F/42
2019. febr. 23. 23:25
7/14 anonim válasza:
Festem a hajam mert az eredeti hajszínem nem tetszik, nincs pothajam meg is sokan azt hiszik hogy van. Van muszempillam mivel nem tul sok szempillaval áldott meg az isten. Sminkelem is magam mivel igy erzem jol magam, es nem, nincs rajtam 20réteg vakolat egyszerűen szeretek adni magamra, es ettol nem gondolom hogy mű lennek.
2019. febr. 24. 14:21
8/14 anonim válasza:
A 7-es pont azt írta le amit minden nőnek meg kéne tenni magáért hogy szép legyen!
Ha ez is sok a kérdezőnek akkor ő a külső megjelenésre igénytelen nőket szereti.
F/42
2019. febr. 24. 16:59
9/14 anonim válasza:
Túl van gondolva.
Emberek, értsük már meg, hogy mindenki úgy néz ki ahogyan jól esik az neki. Ha nem sminkel a lány akkor azért nem jó, mert nem ad magára, ha meg még sokat is ad magára akkor mű. Van választási lehetősége mindenkinek, azért mert ő úgy néz ki az nincs kihatással rád, akkor meg? Ja igen, az irigység.
Valaki csak egyszerűen szeret sminkelni, megteheti, hogy ilyenjei vannak. Ez miért fáj mindenkinek?
2019. febr. 24. 17:28
10/14 anonim válasza:
Na a két véglet... ha nem festi a haját, arcát stb akkor meg már igénytelen.
Vicc...
Ha az alap higiénián felül ad magára egy nő (értsd nem csak annyiból áll a szépítkezése hogy fogat és hajat mos illetve levágja a körmeit) akkor már rögtön műnő. Túl lehet tolni igen a sminkelést, a műkörmöt, szolit stb. De lehet visszafogottan, igényesen is művelni ezeket
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!