Számotokra milyen az igényes nő? Beletartozik az igényességbe a műköröm vagy géllakk, smink, parfüm és hasonló kiegészítők?
Szerintem egyik sem tartozik bele. Van olyan nő, aki smink nélkül is gyönyörű. Az minek mázolja be magát?
Legyen tiszta, mosakodjon rendszeresen, mossa meg rendszeresen a haját, fogát, ne legyen hiányos/lyukas fogsora, legyen tiszta a ruházata, cipője. Ha mondjuk ragyás a bőre, akkor nyomkodja ki, ne mászkáljon virító sárga ragyákkal, mert az undorító.
Bocsi, hogy nőként válaszolok.
Igényesnek tartom magam, mert sportolok, odafigyelek az étkezésre, semmi mű dolgot nem használok (póthaj, műköröm, műszempilla), egy parfümöm van, alkalmakkor sminkelek és körömlakkozok csak. Ékszereket hordok, főleg fehéret és kagylósat. Önismerettel foglalkozom, fejlesztem magam. Mosolygós, életvidám vagyok. A belső békére és harmóniára törekszem.
Tiszta, ápolt, stílusos, ruházkodásnál ügyel a megfelelő méretre.
A többi felsorolt dolog a használatától, minőségétől, kinézetétől függ.
Elég elképzelned egy tipikus örömlányt, van műkarom, testet ölelő ruhák, liternyi pacsuli, kék szemhéjpúder, óccsó karika fülbevaló, de keveseknek jut róla eszébe az igényes szó.
Ellenben egy hasonlóan kinéző nőre kevesen mondanák, hogy igénytelen vagy olcsó hatást kelt: [link]
Pedig ugyanúgy sminkel, valószínűleg visel parfümöt, a körmeit dekorálja akár sima lakkal akár műkörömmel, visel kiegészítőket.
Önmagában valami nem tesz igényessé, vagy igénytelenné. Az összhatás a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!