Wattpadhoz hasonló igényes oldalak vannak?
Wattpadon kezdtem írni egy könyvet, de ott a célközönség főleg tinikből áll, akik simán ráharapnak egy helyesírási hibákkal teli, rosszul megfogalmazott, f*s "könyvre" is.
Szeretném, ha más is olvashatná mondjuk a könyvemet, és a wattpadon kívül nem találtam oldalakat, ahol tudnám terjeszteni.
Valaki esetleg tud ajánlani? :)
Merengő.
Fel sem engedik a sztorikat, ameddig tele vannak hibákkal, és még visszajelzésre is számíthatsz.
Én az AO3-at ajánlanám. Igaz, angol oldal, de lehet magyarul írni, és remekül el lehet rajta boldogulni kevés angol tudással is. Értem ez alatt, hogy könnyen kezelhető a felülete.
Az is igaz, hogy reklámoznod kell magad, pl. a Facebookon, különben maguktól nem találnak oda az olvasók. :) Mondjuk ez bármire igaz. :)
Írhatsz fandomot - fanficet, vagy saját történetet is, nagy segítség, hogy használhatsz príma címkéket (akár angolt, és magyart vegyesen), ami azért mégis besorol a Gugli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!