Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Bánni fogom, hogy "nem adtam...

Bánni fogom, hogy "nem adtam magamra" fiatalon?

Figyelt kérdés

Tini koromban szerencsém volt, mivel pont olyan környezetbe kerültem, ahol úgy is észrevettek a fiúk, ha nem sminkeltem, nem szoliztam, nem festettem a hajam, nem voltak drága ruháim, így fiatal felnőtt koromra sem alakult ki bennem az erre való igény.

Most ugyan sminkelek, mivel már sajnos látszik, ha épp kevesebbet aludtam.

Viszont a hajamat továbbra sem festem, nincs műkörmöm (a sajátomat is csak natúr színnel festem, hogy ápoltabbnak látsszon), nincs műszempillám, nem szolizok, nem járok sokat mutató ruhában.

Viszont már sokaktól megkaptam, belekényelmesedtem a jósoromba, és 25 felett már nem építkezhetek abból a kamaszkori bájból, mert lassan végleg elfogy.

Míg egy 15 éves lány aranyos festetlen hajjal, alig sminkelve, nem a legújabb divat szerint öltözve, felnőtt nő inkább vicces és erőltetett.

Ideje lenne elkezdeni hajat festeni, kozmetikai kezelésekre járni, nőisesen öltözni, magassarkút hordani, esetleg plasztikához folyamodni, mert már nem lehet azzal takarózni, hogy "még változhatok, növésben vagyok".

Mert így lassan eljár felettem az idő, és bánni fogom később, hogy hagytam magam elöregedni.

2019. febr. 23. 11:51
 1/10 A kérdező kommentje:
Törődök magammal, ápolom a hajam, bőröm, elhízva sem vagyok (szinte nem változott az alakom tinikorom óta), csak épp nem kezdtem el tudatosan nőiesíteni magam.
2019. febr. 23. 11:52
 2/10 anonim ***** válasza:
91%

Te ezt nem unod meg, hapsikám?

Igen, 20 évesen ideje eltakarni az ősz hajszálakat, és nőként csak addig vagy vonzó, amíg növésben vagy. Utána a pedofilok rád se néznek. És a 20 éves incelek se. Be kell érned 50 felettiekkel, aki még esetleg rád fanyalodik. 50 alatt mindenkinek 18 éves csaja van, esetleg több is.

Kemény a verseny, muszáj örökké 14 évesnek látszani, aki még fejlődésben van. Annyira kevés a férfi, hogy fel kell venni a kesztyűt.

A minimum, hogy 20 évesen elkezded a botoxot, és felvarratod a melled. Eltereli a figyelmet a ráncaidról. Aztán van pár éved, és 30 évesen feldobod a pacskert.

2019. febr. 23. 11:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy érzed.

Én a helyedben örülnék neki, hogy nem kell(ett) sokat küzdened azért, hogy szép lehess, és észrevegyenek. A smink tényleg igényességet sugall, de a festett hajat nem értem. Ha valakinek szép az eredeti színe, és még csak nem is őszül, akkor fölösleges festékkel roncsolni.

2019. febr. 23. 12:01
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
Ne vegyétek már komolyan! Nem nő, hanem férfi, csak most épp nőket ír ki kérdést a kedvenc témájáról.
2019. febr. 23. 12:05
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne sminkelj, kozmetikázz csak ezért. Van aki így is szépnek fog látni, nekem elhiheted.
2019. febr. 23. 12:06
 6/10 anonim ***** válasza:
52%
Én ezt tapasztaltam.Minél inkább idősebb lettem,annál inkább csökkent a cipő sarokmérete.Most a nullán van.Miközben el nem tudtam képzelni mikor azt mondta anyám anno,hogy egy cipő kényelmes akkor is,ha nincs semmi sarka,és ne legyek hülye,hogy bizonyos cipőket felveszek.Teljesen igaza volt.Egy ideig azért billegeti magát az ember,h a hímneműek felfigyeljenek rá.Aztán ha beérik az ember agya,rájön,hogy tök felesleges cécó az egész.Tapasztaltabb,bölcsebb lesz,és rájön hogy nem ez a lényeg az életben.Ha én határozott,magabiztos vagyok,az leszek pl. sportcipőben is,nem kellenek a 20 cm-es sarkok.Nem akarok senkinek tetszeni,csak saját magamnak.Nekem sincs műkörmöm,soha nem is lesz,mert nem bacom el az erős körmeimet amit én is szépen ki tudok festeni.Nem szolizok,ifjúkoromban elég volt,nem egészséges.Enyhe smink,és kész.Nincsenek már kirívó ruháim.Senkinek nem akarok már megfelelni,ezt akartam ebből kihozni.És nem érdekel ki mit gondol :)
2019. febr. 23. 12:09
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Tény és való, hogy el kell kezdened foglalkozni magaddal, de nem úgy, ahogy te gondolod.

Hajat festeni akkor is elég, ha zavarnak az ősz hajszálak és sok van belőle. Amíg nincs addig ez csak egy hóbort(műköröm dettó ugyan ez a kategória). Plasztika szintén felesleges, ha nem olyan elváltozásrol van szó, ami megkeseriti az életed.

A kozmetikus azért sem árt, mert szépen ki tudja tisztítani a bőröd és talán a ráncmegelozesben is segítségedre lesz.

Az öltözködés kicsit neccesebb már. Inkább azt javaslom, hogy törekedj az alkalomhoz illő megjelenésre.

2019. febr. 23. 12:10
 8/10 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, és nem írtam ki még csak hasonlót sem korábban.
2019. febr. 23. 12:21
 9/10 A kérdező kommentje:

Sosem voltam az a farmer-tornacipős lány, bár van néhány otthon, van, amikor jól jön. Viszont amint kijön a jóidő, szoknyát, nyáriruhát, szandált szeretek hordani.

De nem tudom magam elképzelni blúzban, magassarkúban, blézerben a mindennapokban.

A bőrápolást elég korán elkezdtem, mivel már gyerekként is száraz bőröm volt. Ráncaim, egyelőre nincsenek szerencsére (25)

2019. febr. 23. 12:27
 10/10 anonim ***** válasza:
48%
Addig kell kihasználni, amíg fiatal vagy. Én is kihasználom, öltözködöm, sminkelek, sportolok keményen. Harmincötpluszosként már nem fogsz úgy kinézni, mint most. Tetsziknemtetszik.
2019. febr. 23. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!