Bánni fogom, hogy "nem adtam magamra" fiatalon?
Tini koromban szerencsém volt, mivel pont olyan környezetbe kerültem, ahol úgy is észrevettek a fiúk, ha nem sminkeltem, nem szoliztam, nem festettem a hajam, nem voltak drága ruháim, így fiatal felnőtt koromra sem alakult ki bennem az erre való igény.
Most ugyan sminkelek, mivel már sajnos látszik, ha épp kevesebbet aludtam.
Viszont a hajamat továbbra sem festem, nincs műkörmöm (a sajátomat is csak natúr színnel festem, hogy ápoltabbnak látsszon), nincs műszempillám, nem szolizok, nem járok sokat mutató ruhában.
Viszont már sokaktól megkaptam, belekényelmesedtem a jósoromba, és 25 felett már nem építkezhetek abból a kamaszkori bájból, mert lassan végleg elfogy.
Míg egy 15 éves lány aranyos festetlen hajjal, alig sminkelve, nem a legújabb divat szerint öltözve, felnőtt nő inkább vicces és erőltetett.
Ideje lenne elkezdeni hajat festeni, kozmetikai kezelésekre járni, nőisesen öltözni, magassarkút hordani, esetleg plasztikához folyamodni, mert már nem lehet azzal takarózni, hogy "még változhatok, növésben vagyok".
Mert így lassan eljár felettem az idő, és bánni fogom később, hogy hagytam magam elöregedni.
Te ezt nem unod meg, hapsikám?
Igen, 20 évesen ideje eltakarni az ősz hajszálakat, és nőként csak addig vagy vonzó, amíg növésben vagy. Utána a pedofilok rád se néznek. És a 20 éves incelek se. Be kell érned 50 felettiekkel, aki még esetleg rád fanyalodik. 50 alatt mindenkinek 18 éves csaja van, esetleg több is.
Kemény a verseny, muszáj örökké 14 évesnek látszani, aki még fejlődésben van. Annyira kevés a férfi, hogy fel kell venni a kesztyűt.
A minimum, hogy 20 évesen elkezded a botoxot, és felvarratod a melled. Eltereli a figyelmet a ráncaidról. Aztán van pár éved, és 30 évesen feldobod a pacskert.
Ahogy érzed.
Én a helyedben örülnék neki, hogy nem kell(ett) sokat küzdened azért, hogy szép lehess, és észrevegyenek. A smink tényleg igényességet sugall, de a festett hajat nem értem. Ha valakinek szép az eredeti színe, és még csak nem is őszül, akkor fölösleges festékkel roncsolni.
Tény és való, hogy el kell kezdened foglalkozni magaddal, de nem úgy, ahogy te gondolod.
Hajat festeni akkor is elég, ha zavarnak az ősz hajszálak és sok van belőle. Amíg nincs addig ez csak egy hóbort(műköröm dettó ugyan ez a kategória). Plasztika szintén felesleges, ha nem olyan elváltozásrol van szó, ami megkeseriti az életed.
A kozmetikus azért sem árt, mert szépen ki tudja tisztítani a bőröd és talán a ráncmegelozesben is segítségedre lesz.
Az öltözködés kicsit neccesebb már. Inkább azt javaslom, hogy törekedj az alkalomhoz illő megjelenésre.
Sosem voltam az a farmer-tornacipős lány, bár van néhány otthon, van, amikor jól jön. Viszont amint kijön a jóidő, szoknyát, nyáriruhát, szandált szeretek hordani.
De nem tudom magam elképzelni blúzban, magassarkúban, blézerben a mindennapokban.
A bőrápolást elég korán elkezdtem, mivel már gyerekként is száraz bőröm volt. Ráncaim, egyelőre nincsenek szerencsére (25)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!