Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lesz barátnőm meg fogja érteni hogy havi 40-50 ezer forintom van megélni magamra, tehát nem lesz pénzem költeni rá? Megértik az ilyesmit a nők?
Ez egész egyszerűen érthetetlen!
De mi van a pamacsoddal, amelyik nem engedi.. na, mi van vele, te pudli!???
"Ha lesz barátnőm..."
Minek filozofálgatsz olyasmiről, ami soha nem fog bekövetkezni? 😎
Eleinte eljátszák hogy őket nem érdekli a pénz meg hogy nagyon szerelmesek stb. Elmúlik a rózsaszín köd és felébred az állat ösztön bennük.
Amíg a csajom megvolt és kocsit vettem soha nem akart beleülni mondta hogy ne fuvarozzam mert nem akar kihasználni stb.
Eltelt kis idő és már naponta kellett hazavinni egy szomszéd településre. Sőt volt hogy pár utcát is kocsival kellett megtenni mert lusta pénzéhes tahó volt a csaj.
Látom le vagyok pontozva gondolom csajok által de hát ez van én nem kamuzok a való életem tapasztalatait osztom meg. 4 éve külföldön élek és dolgozom már. Van jó autóm nyaralok ahol akarok telik jó ruhákra stb. Azóta könnyen találok barátnőt akár rövid távra akár kicsit komolyabbra. Amíg otthon dolgoztam és még jogsim sem colt szóba sem álltak velem a csajok vagy ha igen max barát lehettem. Egy barátnőm volt az azt is elvette tőlem amim nem volt...
Nem a pénz az első amire a nők buknak nem mind hárpia. De sajnos előkelő helyen szerepelnek az anyagiak a hosszútávú kapcsolat során. És mint tudjuk
Akinek mindent megadsz annak sosem leszel elég!!
Remélem olvasod haver...
Anno én is egy győri sárga M betűs gyorsétteremben nyomtam és móvár környéki volt a barátnőm. A tapasztalatom a legrosszabb sajnos unblock a magyar lányokról a 18-28 éves korosztályban. Jelenlegi barátnőm dél tiroli tehát ez az olasz-osztrák tudod...van bőven mit a tejbe aprítania neki is viszont kb eddig soha nem beszéltünk a pénzről és nem ez mozgatja a kapcsolatunkat. Sokkal inkább a közös élmények közös főzés stb. Na és a bizalom és a humor. Országot kellett váltanom hogy rájöjjek hogy mennyire beteg a magyar társadalom és mennyire anyagias pénzalapú fogyasztásnak él hazánk nagy része
Ha van kerdéses írj
Üdv
Elvis Győrből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!