Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én nem tudom az ilyesmit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én nem tudom az ilyesmit eltogadni?

Figyelt kérdés

Sok olyan párom volt aki elmondta nekem hogy milyen az ideálja.

Nem gondolom magam egy csúnya lánynak mert elég sok udvarlóm volt/van.

Persze szinte mindenkinek van egy fejben elképzelt ideálja,"testreszabva".

Engem valamiért ez enyhén szólva zavar hogy a jelenlegi párom is elmondta és meg is mutatta hogy milyen meg hogy milyen csajokra bukik.Régebben sokszor láttam hogy a haverjai küldözgetett neki pucér lányokról képeket (ami persze pasik között teljesen normális dolog)

És én az ilyet elég nehezen tolerálom mert tudom hogy mi jön be neki.Sokszor már van hogy szex közben odakepzelem hogy milyen lánnyal lenne

(Latin,nagy cici,kerek fenék) és egyszerű en idegesít mert nem tudom elfogadni hogy nem is jövök ugy be annyira neki,vagy nemtudom.Képtelen vagyok kiverni az ilyeneket a fejemből mert az interneteb is ilyen lányok mutogatják magukat egésznap.

2018. máj. 30. 13:29
 1/10 anonim ***** válasza:
78%

Neked nincs ideálod?

Szerintem kicsit felfújod a dolgot. Nekem is volt egy elképzelésem arról, milyen a számomra tökéletes férfi, ha hasonló külsejű személyt látok, az a mai napig a "gyengém", de nem fogom széttárni neki a lábam és még csak nem is képzelem az ilyen pasikat a párom helyébe. Meg lehet mosolyogni, hogy az ember végül aztán lehet, hogy teljesen más típusú emberrel jön ki igazán jól, mint amilyen az ideálja. Én egyáltalán nem bánom, semmilyen csalódást nem élek meg, hogy a párom nem olyan, mint az ideálom, mégis biztos vagyok abban, hogy vele akarok lenni.

2018. máj. 30. 13:34
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem az számít, hogy milyen lányokra bukik, hanem hogy kivel van. Veled van, nem? Akkor meg mi a baj? Régen az ilyesmi engem is zavart volna, aztán elkezdtem különbséget tenni a tudatom és az állatias ösztöneim között. Ma már tudom, hogy a kettő nem azonos. Nem tehetsz semmit az ellen, hogy ki tetszik neki, mert ezt nem ő irányítja, ahogy te sem, hogy neked ki. Viszont azt ő irányítja, hogy engedelmeskedik az ösztöneinek vagy sem. Az ember nem tehet mást, csak hogy megbízik a másikban. A többi nem rajta múlik. Ha visszaélnek a bizalmával, akkor pedig ki kell lépni abból a kapcsolatból. De nem kell keseregni miatta, és nem kell kollektíven elítélni mondjuk a férfiakat. Az, hogy ki mennyire képes irányítani a tudatával az állati ösztöneit nem nem kérdése, tehát a férfiak és nők között is van belőlük bőven. Csak kitartónak kell lenned, hogy megtaláld a megfelelő embert. A türelem rózsát terem. De én nem látok itt most semmilyen problémát. Van egy hülyeség, amiből problémát gyártasz. Ezt magadban kell elrendezned.
2018. máj. 30. 13:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Erre nem tudok mit mondani.
2018. máj. 30. 13:35
 4/10 A kérdező kommentje:

Nekem épp azért jár sokszor ilyen a fejemben mert egyre kevesebb koztunk a szex,alig érünk egymáshoz..stb.

Pl.: próbálom megbeszélni vele hogy miert van az hogy szinte nincs koztunk semmi szinte..erre azt a valaszt kapom hogy mielott reggel elindul o szokott puszit adni.tehát a valódi kerdesre a valaszt ritkan adja meg.Azt mondja ilyen a termeszete de az elejen nem ilyen volt.Mindenhol kereste hogy hogyan erhet hozzam..

2018. máj. 30. 13:38
 5/10 anonim ***** válasza:

Neked talan a parod az elmeleti idealod?

Ketlem.

Nekem soha nem volt olyan pasim, aki AZ idealom kulsore. Nehany belso tulajdonsag messze felulirta, hogy megse akarjam ojet.

A paromnak a telt barnak tetszenek alapbol. En vekony szoke vagyok, megis velem van 5 eve.

Hulyesegen agyalsz.

2018. máj. 30. 13:39
 6/10 anonim ***** válasza:

" (ami persze pasik között teljesen normális dolog)" Mi barátnőimmel is küldözgettünk egymásnak férfiakról képeket, volt erre külön csoportunk is. Engem valahogy az ilyen dolgok nem tudnak felidegelni és bántani.

De ez én vagyok.

Olvasva a kommented én nem a képeken szereplő lányok miatt aggódnék. Viszont gondolj bele, van barátod annyira attraktív, hogy egy ilyen álombeli nővel kikezdhessen?

Mert én pl. tudom magamról, hogy a csoportban megosztott férfiak rám sem néznének. :D

2018. máj. 30. 13:43
 7/10 A kérdező kommentje:
Valoszinuleg ha nem mutatja meg milyen az idealja akkor nem kattogok ezen.Adodott par problema a kapcsolatunk soran ami miatt majdnem szetmentunk mert megakart csalni es ezt nyiltan ki is fejezte meg hazudozott nekem.Szeretem es probalom vissza szerezni azt hogy megbizzak benne de nem tesz erte mostanaban es az ilyen hulyesegeket egyre tobbet gondolok.En probalok valtoztatni azon hogy ne legyek dinka de rajta mar egy fikarcnyit sem latom.Egyre turelmetlenebb,idegesebb es mindenert "cöccög" mar es ha ra kerdezek aztmondja nincs baj..kesobb rakerezek aztmondja hogy mar mondta hogy faradt..
2018. máj. 30. 13:45
 8/10 anonim ***** válasza:

Mi ez az ideál hülyeség?! Én vagyok az egyetlen, akinek nincs ilyenje? És hogy lehet valaki annyira retardált, hogy a kedves párjának mutogat ilyeneket? Amúgy én senkivel nem küldözgetek meztelen lányos képeket...

Simán nyomi a kedves "pasid"...

2018. máj. 30. 14:07
 9/10 anonim ***** válasza:

Hát ha ez lenne, hogy a haverjaival a félmeztelen nőket küldözik, de, baromira zavarna. Már rég véget ért volna a kapcsolatunk, szerintem. ha ott lennék vékony fehér nőként, és hájas seggű meg mellű latinákról áradozna, hát nem lennék vele. Olyannal akarnék lenni, akinek én vagyok az ideálja. És olyannal is vagyok.

De a pasit se értem, másról fantáziál, és az ellentétével jön össze? Hallod, ha lefizetnél titokban egy nőt, aki az ideálja, hogy flörtöljön vele, úgy csalna meg téged, mint a huzat! Az járna a fejében, úristen, ez aztán a nő, mmmm... :D Az én barátomra nincs az a nő, aki rámozdulna, és aki olyan gondolatokat tudna benne ébreszteni, hogy atyaúristen. Mivel az az ideálja, ami én is vagyok. magas, vékony, szép arc.

2018. máj. 30. 15:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Most depressziós lettem, hogy az emberek nem az ideáljaikkal vannak. Ez tök szomorú.
2018. máj. 30. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!