Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha lesz barátnőm meg fogja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lesz barátnőm meg fogja érteni hogy havi 40-50 ezer forintom van megélni magamra, tehát nem lesz pénzem költeni rá? Megértik az ilyesmit a nők?

Figyelt kérdés
2018. szept. 24. 22:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
74%

Igen és nem.

Igen, aki szeret, az megérti, és nem várja el, hogy költs rá. A kapcsolat nem arról szól, hogy elhalmozod a nőt ajándékokkal, viszed nyaralni, stb.

Nem, mert baromi gyorsan meg lehet unni, ha egy mozi rád eső részét vagy egy mekis menüt nem tudsz kifizetni, és èvekig az az egyetlen program, hogy otthon tévéztek vagy sétáltok.

Nem, mert sokat elàrul, hogy 27 évesen még diàkmelózol, pedig a Mekiben is komoly előrelépési lehetőség van (unokaöcsèm tanulmányait is támogatták, és 25 évesen étteremvezető volt már.)

Nem, mert a nők többsège komoly kapcsolatot akar: összeköltözes, közös élet, stb. Egy albérletet nem tudtok kivenni, mert nem tudod fenntartani magad ennyi pénzből. Olyan nőt meg nem fogsz találni (50 alatt), aki anyagilag támogat, csak hogy legyen valaki.

2018. szept. 25. 08:35
 12/21 A kérdező kommentje:
tehát ha nincs elég pénzed akkor kukáznak.
2018. szept. 25. 08:40
 13/21 anonim ***** válasza:
60%

Dehát, hogy akarnál pl összeköltözni albérletbe, az 50ezerből nem fog menni, persze a csaj is bedob 50ezret de ez akkor is kevés, talán valami más meló után kellene nézzél, vagy képezd magad, tanulj ki valami szakmát.

Igaza van annak aki írta, hogy egy idő után unalmas lesz az állandó otthoni tv.nézés, hacsak nem kapsz egy olyan lányt aki nagyon otthonülős, de enni akkor is kell, meg rezsit fizetni.

Hosszutávon milyen terveid vannak, gondolom nem a Mekiből akarsz nyugdíjba menni. Ha azt mondod nincs terv az még rosszabb annál, mint, hogy nincs pénz.

Lehet találsz valakit aki eltart míg kitanulsz valamit, én is eltartottam a férjem amíg egyetemre járt.

Nem kuka akinek nincs pénze, az kuka aki megelégszik a langyi kakával s nincs ambíciója.

2018. szept. 25. 09:07
 14/21 anonim ***** válasza:

Nőtől függ.

Ismertem egy ivós, bár nem alkoholista, minimálbérért dolgozó alacsony fickót, akit úgy szeretett a barátnője, hogy ő vett neki nagyobb ajándékokat: biciklit, televíziót stb. A férfi biztos, hogy nemigen költött rá, nem is lett volna miből, no meg a sarki kocsmába szívesebben hordta a fizetését.

Egy kollégával viccelődtünk is, hogy mit tudhat ez a fickó, mire ő nevetve mondta: "Tudod, kis ember nagy bottal jár!" :DDD

Mondjuk az tény, hogy szédületes dumája volt a fickónak, szóval szórakoztató társaság volt, az biztos.

2018. szept. 25. 14:34
 15/21 anonim ***** válasza:
Nekem nem kell a pénze, de ha megyünk valahova illik, hogy a saját részét állja.
2018. szept. 25. 18:19
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Látod kérdező a nők nagyrésze ilyen. Elég csak felnézni instagramra. Travel, photography, food gourmet, fashion. Ők ezt a high life életet akarják élni, százezreket elverve heti szinten. Én meg képzeljétek, utolsó válaszolók, élvezem, sőt sokkal jobbnak tartom sokszor az olcsóbb szórakozásokat. Ti lehet tv-nek mondjátok, de én kulturának, ami igen olcsón hozzáférhető. De szeretek nagyokat kirándulni, futni, kutyát séltáltatni, biciklizni, úszni, lemenni a balatonra, és ezek se kerülnek sok pénzbe. Sőt még egy konditeremre is azt mondom kigazdálkodható. De a legjobb még az ennél is olcsóbb, őszinte, mély beszélgetések, amikor együtt nevettek, vagy a családalapítás, amikor együtt neveltek fel gyerekeket, bár az költségesebb már, de sztem a kérdező is szeretne gyerekeket. És tudjátok én azt figyeltem meg, h nagyon sokszor a fantáziád, meg a hozzállásod szab határt, meg határozza meg azt, h te h érzed magad. Hiába utazgatod be a világot és jársz menő éttermekbe, ha nem tudod élvezni az életet, számtalan ilyet láttam már, ezek az emberek tkp mintaként tanulták ezt meg, h így néz ki egy boldog, sikeres ember, így tölti a szabadidejét, ez a szórakozás. Pénzzel próbálják ezt az életet megvásárolni, amikor ez hozzállás és kreativitás kérdése sokkal inkább. Én is imádok pld. bármilyen társas játékot, és itt nem csak a táblás, főleg sokszor drága társasokra gondolok, bármi amit akár egy papírral és ceruzával lehet játszani és közben nagyokat nevetni. Vagy bármilyen szabadtéri társas játék. Itt nyugaton óriási tévedésbe élnek az emberek. A szórakozási lehetőségek jó részét pénzessé tették, és az emberek elhiszik, h pénz kell a boldogsághoz. Akkor h van az, h itt vagy amerikában, angliában sokkal frusztráltabbak és boldogtalanabbak az emberek mint mondjuk azon latin amerikaiak, vagy távol keletiek, akik ugyan nyugis életet élnek, de tök szegények, nincs plazma tv, álomnyaralás, többszázezres fényképezőgép, luxus ruhák meg exkluzív éttermek? És látod kérdező a nők, hagyjuk is őket, a nyugati emberek nagyrésze tényleg ilyen primitív. Az egyetlen esélyed, h jó sok embert megismersz, széles kínálatból válogatsz, és talán találsz egy-két egészséges gondolkodású embert, aki tudja, h ha egészség, és egy főleg annak biztosítására szolgáló alap anyagi létbiztonságod megvan, akkor bizony minden adott anyagilag egy boldog élethez.
2018. szept. 26. 09:01
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Erről a légy ambíciózus, lépj előre féle élethazugságokról pedig annyit, hogy vannak győztesek és vannak vesztesek. Olyan nincs Magyarországon, de ha itt van, akkor még keletebbre biztos nincs, h mindenki feltudja törni magát egy jól fizető pozícióba és mindenki legfeljebb ideiglenesen végez rosszul fizető kulimunkákat. Mert ez nem az a világrend. Ennek a törj fel dolog mögöttes üzenetének sokkal inkább érzem azt, h harcban állsz másokkal, nyomd le, akár taposd el őket, és te is légy anyagilag a civilizáció nyertese. Én meg nem ezt gondolom alapból egy ilyen milliőbe sztem nem is lehet boldognak lenni. Én annak örülök, ha egyenlőség és harmónia van, és mindenki megfelelően részesül az anyagi javakból. Csak sajnos nem ez van, viszont ettől függetlenül az élet ezen síkján vesztesnek számító emberek ugyanúgy megérdemelnek egy boldog párkapcsolatot, a boldog életet.
2018. szept. 26. 09:14
 18/21 anonim ***** válasza:
Így van, mindenki megérdemel egy boldog párkapcsolatot, de hol van a fene nagy harmónia ha egyik napról a másikra élnek? Igenis fontos a pénz, nem szórakozásra, ki nem sz.ja le a plazmatv-t vagy akármi luxust, a normális megélhetéshez kell pénz, ha elromlik a hűtő tudjál pl venni újat, az nem luxus szerintem, s azt 100000-ből úgy, hogy élj is abban a hónapban, rezsit is fizess, netán gyereket is nevelj nem lehet. Az, hogy valaki legyen ambiciózus azt arra értettem, hogy akarjon jobbat, törekedjen jobbra s igenis többre, mcdonaldsos fizetés addig elég míg otthon él a szüleivel az ember, de míg a világ nem élhet otthon, vagy ha igen melyik menyecske fog anyóspajtihoz költözni? Szomorú de ez van, ahhoz, hogy nyugisan élj (ha nővel, ha nő nélkül) pénz kell, ahhoz pedig fel kell kelni a seggről s elmenni vagy jobb helyre, vagy 2 helyen dolgozni, vagy átképezni magad s jobbat keresni.
2018. szept. 26. 21:39
 19/21 anonim ***** válasza:
De mindenki megtalálja előbb-utóbb a párját, úgyhogy szamarunk is társra lel majd.
2018. szept. 26. 21:41
 20/21 anonim ***** válasza:
persze, hogy mindenki áloméletet akar, te is azt akarnál csak beláttad, hogy nem fog összejönni
2018. szept. 27. 00:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!