Feher boru lanyok! Dekoltazsotokat kiszoktatok emelni, ha igen hogyan?
Figyelt kérdés
pl kivagott felsohoz, hogy jobban latszodjon a forma stb...2019. febr. 21. 15:29
1/6 Miss Endzsi válasza:
Önbarnítót használok. Olyat, ami nem sárgára fog be. Ezenfelül még sminkkel rásegítek, hogy jobban látszódjanak a vonalak.
2/6 anonim válasza:
80Ds mellem van, nem szoktam kiemelni, kiemeli magàt :D
Viccet fèlretève, a mèrete miatt a jobban kivàgott felsöket is kerülöm, akaratlanul is kvàs, ami mindent mutat.
3/6 Miss Endzsi válasza:
Egyébként szerintem kiemelés nélkül is szép a fehér bőr. Tehát nem szükséges kiemelgetni semmit, csak ha kedved van hozzá, és nem azért csinálod, mert különben nincs önbizalmad.
4/6 anonim válasza:
#2: Dettó, viszont én F-es vagyok. :D
Amúgy mik ezek a “rasszista” kérdések?
Tisztában vagyok azzal, hogy ha a legegyszerűbb fazonú felsőimet veszem fel, akkor is feltűnő leszek azon a területen, így ezzel nem nagyon lehet mit csinálni.
A kis B-sek könnyen kirakják, és vehetnek bármilyen rafinált fazonú ruhákat, de ha én tenném meg ugyanezt, az már kvázi közszeméremsértés lenne.
6/6 Metionin válasza:
Nem, mindig olyan felsőm van aminek nincs dekoltázsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!