Mit tegyek ha anya nem engedi hogy kiszedessem a szemöldököm?!
Jelentkezz be egy kozmetikushoz.
Nem kell anyudnak tudnia.
Amúgy nem, nem nő vissza erősebben. Ez egy hülyeség
Erősebben tuti nem nő vissza, és az,hogy ő nem szedte ki, az nem azt jelenti,hogy neked se kell, mert más alkatúak vagytok. Lehet neki nem volt sűrű, de neked az.
Magyarázd el neki,hogy nem egy nyavajás tetoválást akarsz a homlokodra, csak ápoltnak akarsz kinézni.
De bírom az ilyen anyákat...
Most vagy megbeszéled vele normális emberi módon, vagy kijátszod és elmész kozmetikushoz a zsebpénzedből, vagy veszel csipeszt és kiszeded magadnak
Bármilyen meglepő, én 10 évesen kezdtem el kozmetikushoz járni és szemöldököt szedetni. Ez egy olyan dolog, ami egyáltalán nem “csajoskodás” kérdése, hanem sajnos a hormonok miatt ebben az időben extrém bozontos, és nem mellesleg fekete lett a szemöldököm. Emlékszem, középen már majdnem összenőtt, és nem telt ez úgy egy nap sem anélkül, hogy az osztálytársaim csubakkának csúfoltak volna.
Ezek szerint anyukád szerencsés alkat. Jó neki, hogy neki egy követ sem kell megmozgatnia azért, hogy esztétikus legyen a szemöldöke, de ezt rengetegen nem mondhatják el magukról.
Soha nem értettem az ennyire konzervatív szülőket. Az enyémek is azok voltak, de ilyen alapvető dolgokat képesek voltak felfogni!
Nem piercinget vagy tetoválást akarsz, hanem csupán azt, hogy NORMÁLISAN nézzen ki a szemöldököd.
De az biztos, hogy egyedül ne állj neki szedegetni, ha még soha nem csináltál ilyet, mert könnyű “fatálisan elszúrni”.
Ha nagyon zavar, addig is középről kihúzhatsz néhány szálat, az ívénél inkább szakértő nyúljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!