16 éves lány vagyok, anya mégsem engedi, hogy szemöldökömet kiszedessem?
Szerintem 16 évesen ehhez nem kell külön engedélyt kérni. Nem értem az anyukákat egyébként miért vannak ennyire rápörögve a szőr témára. Ha ki akarod szedetni, akkor kiszedeted, te tested.
Kb 500 forint egy szemöldök gyanta. Ha most nem is, de megbeszéled a kozmetikussal és legközelebb elmész hozzá egyedül kiszedetni.
Szerintem bőven elég 1-2 alkalommal kozmetikushoz menni, utána te is tudod szedni szemöldök csipesszel otthon.
Ha megvan a forma, akkor a kinövő szálakat ki tudod szedni te is.
Meg hát írtam,hogy nem egy nagy összeg.
Ha két hetente jár az ember,akkor kb 1000 ft havonta.
Btw nem divat annyira már a nagyon kiszedett szemöldök, a természetes forma a nyerő, elég, ha a nagyon kilógó szálakat szedeted, meg középen.
Ha jól van megcsinálva, kb észre sem veszi majd anyukád, hogy kiszedetted.
Sztároknál is a természetes egyre nyerőbb, nem kell úgy kinéznie, mintha vonalzóval rajzolták volna.
Nem magyarországon élek, tehát sz árak nem olyanok.
Viszont ha nem engedi, nem tudok mit csinálni. Szemöldökcsipeszem sincs. Szeptembertől magyarországon fogok tanulni, úgy gondoltam majd akkor neki kezdek, és ptt nem szolhst semmit majd. Viszont nem értem a logikáját ennek. Mások már 14-13évesen is szedetik. Nekem üeg nem engedi. Én sem ilyen nagyon műnek kinézőt szeretnék, de mégis szebb lenne, magamnsk viszont nem merek nekiállni
Azert egy 16 eves lanynak legyen mar szep formara igazitva a szemoldoke..
Nekem vastag a szemoldokom es 14 evesen lett kiszedve eloszor. En gyantaztatni szeretem. Max 5-8 euro attol fugg hol elsz.
Jaj istenem, nem kifogás hogy nincs szemölcsökcsipeszed meg nem olyanok az árak. Ha van zsebpénzed akkor elmész és megcsináltatod, ha nincs akkor kérsz anyudtól hogy adjon pénzt cipődre vagy nyakláncra hogy szép legyél az esküvőre és abból csináltatod meg. Ha meglátja akkor nyilván nem vágja le a hajad és ragasztja vissza a szemöldöködre.
Ha akarod, akkor állj ki magadért és intézd el.
Szemöldökcsipszet meg az első eurosban találsz.
Egy olcsóbb szemöldök csipesz kb 300 ft..
De persze megéri kicsit jobbat venni, ami max 1-2 ezer.. Ennyi zsebpénzed csak van.
Nem írtad melyik országban élsz, de annyira nem eltérőek az árak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!