Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vannak olyan lányok rajtam...

Vannak olyan lányok rajtam kívül, akik csúnyáak tartják a lábfejüket? Nektek mi bajotok vele? Ti is takargatjátok?

Figyelt kérdés
Én utálom a lábfejemet, nagy, 42-es lábaim vannak, szélesek, olyan mint egy fiúnak,a festés picit segít a lábujjaim óriásiak, szóval nem túl szép, ha lehet nem vagyok mezítáb a barátaim előtt:(

2019. febr. 9. 13:10
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem elég kicsi a lábfejem, 36-os, csak néha jó a 37-es, 38-as már mindenből nagy. Találj szép, nőies és elegáns cipőt ekkora lábra. Volt már, hogy gyerekcipőt vettem, mert nem volt a méretemben, viszont muszáj volt beszerznem egy újat. Lúdtalpam ugyan nincs, és viszonylag keskeny a lábfejem, viszont mindkét lábamon a két középső lábujj (tehát ami kézen a mutató meg a középső ujjad lenne), félig össze van nőve. Kicsinek borzasztóan utáltam, nyáron is csak zárt cipőt mertem felvenni. Most már úgy vagyok, hogy nem zavar. Minél idősebb lettem (pedig most se vagyok öreg) annál jobban kezeltem azokat a dolgokat amik addig zavartak, esetleg csúfoltak miatta.(elég alacsony vagyok, nagyon fehér a bőröm, a lábam ugye, kicsi a mellem, göndör és hullámos között van a hajam, amivel szintén tudtak csúfolni, elég kreatív osztályom volt).

Ma már egyáltalán nem zavar egyik sem, megtanultam, hogy ilyen vagyok, hogy mik az előnyei ezeknek, megtanultam azt is hogyan szóljak vissza, ha valaki megpróbál ezekkel belémkötni mégis. Bár már egyáltalán nem fordult elő miután abba hagytam a folyamatos agyalást a hibáimon. Amit csak lehet azt kihozok magamból, tudom hogy így is jól nézek ki, ennél tovább már nem vagyok hajlandó zavartatni magam, te se tedd. Hidd el az emberek 99%-át egyáltalán nem érdekli a másik lábfeje, max az lehet zavaró ha te állandóan szorongsz rajta, viszont ott sem a lábad a baj, hanem a szorongás. Enegedd el, senki nem fog piszkálni miatta akinek légüres téren kívül más is van a fejében. :)

2019. máj. 15. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!