Fiúk! Ti pisilés közben szemérmesen takargatjátok a másik elől a férfiasságotok vagy teljes természetességgel előveszitek?
Figyelt kérdés
2015. dec. 23. 15:57
1/8 anonim válasza:
Ha szégyenlős vagy, ne a piszoárt használd, hanem menj be vécéfülkébe, ott a kutya nem látja a bögyölődet!
2/8 anonim válasza:
Mivel hatalmas,eres a szerszámom,így nincs mit szégyelnem.
17/F
3/8 anonim válasza:
Szégyellős vagyok, nem szeretem ha látnak meztelenül. Nem azért, mert kicsi, hanem mert szemérmes vagyok. Szóval takarom magam amennyire lehet, de azért használok piszoárt, annyira azért nem érdekel.
(24)
4/8 anonim válasza:
Mivel az elővételhez azért többnyire két kéz kell, nemigen van egy harmadik, ami takargassa. Egyébként az illemkódex szerint nyilvános WC-ben legalább egy piszoár távolságot illik tartani egymás között a két vizelő egyénnek.
5/8 anonim válasza:
Nem takargatom, nem vagyok szégyenlős 16f
6/8 anonim válasza:
Én piszoárnál soha nem látom másnak a farkát, így úgy gondolom az enyémet se látja más. Feltéve hogy nem bámul az ember direkt.
7/8 anonim válasza:
én inkább takargatos vagyok. sőt nem is tudok pisilni ha ott állna valaki mellettem.
8/8 anonim válasza:
Én úgy állok hogy nem igazán lát más oda,pici oldal választófal is van,meg közvetlenül más mellé nem állok be.Meg lehet oldani hogy ne igazán lásson oda más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!