Fiuk! Hátrahúzott fitymával kell pisilni?
Figyelt kérdés
sosem tudtam hogyan kellene..ti hogyan szoktatok?2015. dec. 14. 21:25
1/14 anonim válasza:
A szakemberek ezt mondják ,mert hogy ez a normális .
Szerintem a fiúk,férfiak többsége nem húzza hátra .
Én sem .
3/14 anonim válasza:
Nekem nincs (gyerekkori műtét). És ilyenkor mi van??? :D
Higiéniai szempontból mindenféleképpen előnyös.
Egyébként semmit se kell, csak max ajánlott.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak: így mindenféleképpen "hátrahúzott"-nak felel meg :D tehát hátrahúzva :P
(műtétre szükség volt, nem vallás és egyéb okokból; bár nem is bánom, ahogy mondtam higiénikusabb is)
4/14 anonim válasza:
Azért annyira illik hátrahúzni, hogy a húgycsőnyílás teljesen szabad legyen. Így biztos nem megy a fityma alá a vizelet és könnyebb lerázni. :)
5/14 anonim válasza:
Igen, hátrahúzva kell pisilni. Így könnyebb tisztán tartani a farkadat, és a WC-t is, ugyanis hátrahúzva célozni is könnyebb.
6/14 anonim válasza:
mindig hátrahuzom mert nekem lógós fitymám van 19f
7/14 anonim válasza:
Én nem huzom hátra, mégsem büdös vagy ilyesmi. Szóval aki akarja hátrahúzza, de nem kell.
8/14 anonim válasza:
Én mindig hátrahúzom. Valóban higénikusabb meg célozni is egyszerűbb.
9/14 anonim válasza:
Nekem speciel pont nem hátrahúzva céloz jobban :D
10/14 anonim válasza:
Valaki megtorli a kukujat, valaki hatrahuzza, valaki lerazza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!