Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, van aki hátrahúzott fitymával hordja a spajcert?
ha spajcer óvszert jelent,
akkor úgy kell hordani hogy nem takarja a fitymádat a pénisz bör vagy mi a f-szomnak a neve
Mi a szar az a spajcer? :DDD
Ha tényleg a gumi, akkor azt kötelező úgy felvenni, mivel másképp könnyen kiszakadhat vagy lecsúszhat!
spájszer egyenlő farok
bocs a szlengért, csak a fábryt idéztem. Szóval mégegyszer nekifutok. Van aki lehuza a figymát a makkról és így hagyja?? Ez a fő kérdés. És hogy ez milyen érzés hosszú távon. stb....
Szóval az a farok. Hát én sose hordanám úgy, mivel tök kényelmetlen lenne. Meg mi értelme van?
Érzéketlenedni biztos fog, elvégre a körülmetélésnek is ez volt az egyik funkciója - az egészségügyi kockázatok kivédésén túl. Ha folyamatosan kontaktban van a gatyával úgy csupaszon, akkor hozzá szokik a fizikai ingerekhez. De ha nem eleve így kezdted, akkor szerintem inkább kényelmetlen lesz...
Ezt tapasztalatból irtad? /utolsó hozzászóló/
Én már harmadik napja vagyok így, de még érzem, hogy ingerli a nadrág. Nagyjából félkemény állapotban van ez miatt egész nap. De már várom a végeredményt.
Ha esetleg van még másnak is tapasztalata e téren, esetleg elrettentő példa, azt szívesen hallgatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!