Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan a legkönnyebb és a...

Hogyan a legkönnyebb és a legbiztosabb a híressé válás? Pl: Ha e-mailen küldök fotókat magamról egy világhírű divattervezőnek, lehetséges, hogy lehetnék a reklámarca?

Figyelt kérdés

Vagy egyéb ötletek?

Ne térjünk ki arra, hogy hogyan nézek ki, hanem szépen kérlek adjatok tanácsot!

:)

2010. jún. 30. 18:57
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Én szívesen megnéznélek,a kérdéssel semmi bajom nincs,csak tényleg kíváncsi vagyok.
2010. júl. 1. 01:35
 12/26 anonim ***** válasza:

Én dolgoztam ilyen helyen, és kíváncsi vagyok pl. mennyire különleges az arcod.

Ha gondolod tölts fel magadról képet pl. képfeltöltés.hu-ra vagy hasonlóra és küldd a linket.

2010. júl. 1. 06:45
 13/26 A kérdező kommentje:
:)
2010. júl. 1. 06:51
 14/26 A kérdező kommentje:
Na küldtem képet annak, akinek lehetett :)
2010. júl. 1. 07:46
 15/26 anonim ***** válasza:

Kritikát mennyire bírod? (Ha nem nagyon, akkor NE OLVASD tovább!)

Nem vagy csúnya, de a kifutóra az alkatod nem megfelelő (oda "ropik" kellenek). Az arcod szép, de sajnos, nincs benne semmi különleges/karakteres.

Mifelénk a plázában egy délután alatt 10-15 hozzád hasonló lányt lehetne találni. (Kicsit csúnyábban szólva, "tucatszépség" vagy.)

Az iwiw-es adatlapodon pedig egy olyan fotó sincs, amit el tudnál küldeni egy ügynökségnek...

Ha próbálkozni akarsz, akkor minimum egy profi fotóssal kellene portfoliót csináltatnod, de nem tudom, hogy ez nem lenne-e számodra pénzkidobás.

2010. júl. 1. 11:13
 16/26 A kérdező kommentje:

Bírom a kritikát! :)

Tisztában vagyok azzal, hogy nem az a típusú (alkatú) lány vagyok, aki a kifutóra kell (amúgy az soha nem vonzott, csak a fotózás).

Művésziesebb :D képeim nincsenek, habár a fényképezkedéshez értek, még nem volt alkalmam olyan igazi modelles képet csináltatni magamról. :)

2010. júl. 1. 12:23
 17/26 anonim ***** válasza:
küldenél nekem képet?
2010. júl. 1. 13:07
 18/26 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon csinos vagy, nekem egyáltalán nem jönnek be a szolis-szőke csajok de még akkor is ezt kell mondjam.

MOndjuk kicsit túl barnának tűnsz és a hajad is túl szőke, de elvonatkoztatok ettől mert lehet, hogy van ahová pont ez kell. Illetve lehet, hogy egy jó sminkkel teljesen más az összhatás. Arcod túlságosan nem látszott így nem mondanám valami különlegesnek, karakteresnek.

Viszont szerintem próbálkozhatnál szépségversenyeken vagy volt a tvben a múltkor a királynő. Válassz valami kevésbé színvonaltalant és jelentkezz. Véleményem szerint elég szexi vagy és csinos, lenne esélyed. Veszteni nem vesztesz vele, lehet segítene a későbbiekben, hogy felfedezzenek.

2010. júl. 2. 01:54
 19/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményed és annak is köszönöm, aki e-mailben válaszolt! :)
2010. júl. 2. 11:51
 20/26 anonim ***** válasza:
küldenél nekem is képet légyszives? :)
2010. nov. 6. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!