Igaz, hogy a szőke haj már elavult? (Én gesztenyebarna vagyok. )
nem tudom. de úgy őszintén nem érdekel mit diktál a divat:D
ha én szőke akarok majd lenni az is leszek:P na de nem olyan hidrogénszőke:D....
a gesztenyebarna az szép hajszín.nekem is olyan van.:)
az agyonszolizott bőr,és mellé a szőke haj tud nagyon undorító lenni.ez tipikus plázapics@'ra utal persze ha mellé úgy is néz ki mert azért vannak kivételek.
nekem fehér a bőröm most olyan szőkésbarna hajam van.
úgy őszintén nem a hajszín a lényeg. divat mindig is lesz, de nem annak kéne meghatározni az életünket hanem,hogy Te miben érzed magad jól.
Már miért lenne elavult a szőke hajszín??
Ugyanannyi barna, fekete lány szaladgál az utcán, mint szőke...ha nem több.
Egy másik ok, amiért még inkább nem elavult: az osztályunkban 17 lány van, abból én vagyok egyedül világosabb szőke, 2 sötétebb, a többi pedig barna meg fekete.
19L
Nem vagyok egy divatember, sőt... :-)
Csak nagyon sok embertől hallottam, hogy már "ciki" a szőke.
De szerintem a természetes szőke szép. A szőkésbarnát személy szerint nem szeretem, a festettet meg pláne... :D
Egyébként ha a barna hajra fujjol mindenki, akkor is barna lesz a hajam, ez vagyok én! :-)
Szerintem a szőke haj ugyanolyan divatos,mint a barna.Csak nem mindegy ki a képviselője, mert ha agyonszolizott plázapics@'s és ahhoz szőke haj na az elavult és gáz is.
De egyébként egy normális lányon szerintem szép.
Szőke helyett most a kávébarna és a fekete nagyobb divat lett :)
De a szőke teljesen szerintem sosem fog távozni a divatból mert nagyonszép és különleges hajszín tud lenni (viselőjétől függően)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!