Miért akarnak a magyar fiatal lányok ribinek kinézni?
Hadd mondjak el egy saját tapasztalatot.
Fiatal lány vagyok. Egyszerü öltözködés hive vagyok, sima egyszinü póló, farmer, kényelmes cipő és egy izléses kardigán a kedvenc kombóm. Körmömet és bőrömet ápolom, de a hosszú mükörömmel nem tudok normálisan létezni,általános sminkem kimerül a szempillaspirálban és a mensis napokon alapozóban, eseményeken egy kis szemhélyfesték és ceruza.
Dús, hosszú hajam van. Miniszoknya és mély dekoltázs kényelmetlen, de ezek amúgyis olyan dolgok, amik a páromra tartoznak :)
Ha valaki azt mondja, hogy igy nem vagyok igazi nő, az elmehet a bús 3,14csába ;) És ti is, néhány válaszadó, akik szerint a kérdésben felsoroltak teszik a nőt.
Ám 12 végén, mikor készültünk fotózásra, én kis naivan azt gondoltam, hogy most aztán mégszebb, mégjobb, még csajosabb kell legyek, sorra vettem a mükörmöst, sminkest, fodrászt. ezek mellé felvettem a legszorosabb szoknyám, harisnyát és egy magassarkú bakancsot, meg egy rövid kabátkát, mert hát ősz volt, de igy kell ezt, ha 'szépséget' akarsz...
Mondanom sem kell, akárhova mentem igy, a 'férfi'szemek rámragadtak, csorgó nyállal fütyültek és szólitottak meg/le.
Ez kell a többségnek, ez tetszik nekik! A naiv kis lánykáknak meg jól esik az elismerés és úgy tesznek, ahogy ezt megkapják.
Mondanom sem kell, hogy azért azt a férfit is minősiti, aki csak ezekre a külsőségekre megy.
Szerencsémre akadtak, akik "normális" állapotomban vettek észre és sikerült olyan párt találnom, akinek nem egy kirakatbabája vagyok ,hanem a társa már 5 éve.
Szóval itt a különbség!
Én is turkálóból öltözöm :D sajnos nincs pénzem drága cuccokra de ha lenne szerintem akkor is turiban vásárolnék, így legalább nem nézek ki úgy mint az összes 14-18 éves lány akik anyuci apuci pénzéből veszik meg a drága dolgokat. Egyébként nem hinném hogy valaki ettól lesz nőies. Akik leszólják a turiból öltőzködőket azok nagyon buták :/ múltkor bejött egy cigány pár a turkálóba és hallottam hogy mondják hogy "fuu dikk hát itten csák a csövesek vasaroonaak"
Na szóval ennyit azokról akik lenézik azokat akik turkálóban vásárolnak, nagyon ostobák :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!