Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mitől lehet, hogy a géllakk...

Mitől lehet, hogy a géllakk alatt az egyik ujjamon fáj a körmöm?

Figyelt kérdés

Kb fél éve csináltatom a jelenlegi körmösömnél a körmöm, sima géllakk, nem műköröm. Az utóbbi pár alkalommal kezdtem érezni, hogy az egyik ujjamon tompán fáj a körmöm, ha megnyomódik egy kicsit. Már mikor a körmös reszeli, akkor volt hogy belenyilallt és rossz érzés volt egy pillanatra, de azt hittem csak beütöttem az ujjam. De aztán több alkalommal volt ilyen, és mikor frissen van csinálva, akkor érzem a legjobban kb 1 hétig, utána enyhül, alig érezni.

A körmösöm úgy szedi le a lakkot, hogy először beáztatja ilyen oldó folyadékba, utána pedig lereszeli. Lehet, hogy azért fáj, mert túlreszelte? Váltsak körmöst, vagy csak szóljak esetleg, hogy óvatosabban reszelje? Nektek volt már ilyen tapasztalatotok?

2019. jan. 7. 23:07
 1/3 anonim ***** válasza:
79%
Miért nem szólsz neki h faj?
2019. jan. 8. 00:25
 2/3 anonim ***** válasza:
44%
Igen, előfordulhat, hogy túl vékonyra reszelte. Nem kell körmöst cserélni, inkább pihentesd a körmöd, hogy regenerálódjon.
2019. jan. 8. 00:40
 3/3 anonim ***** válasza:
92%

Szétreszelte a körmös.

A pihentetés baromság, a köröm elhalt szaru, nem kell pihennie. Válts körmöst, kérj egy kis megerősítést a körmödre, és lehet tovább géllakkozni.

Ha mpst ilyen állapotban leszedeted a géllakkot, még rosszabb lesz. Egyrészt a körmös még jobban szétreszeli, másrészt utána a csupasz körmöd még sérülékenyebb lesz.

Egy körmös

2019. jan. 8. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!