Hogyan lehetne tartósabb a géllakkom?
Karácsonyra géllakk szettet kértem, és meg is kaptam.
azóta már párszor megpróbáltam de mindig 1 hét után lepattant vagy a szélén elkezdett leválni.
Hogyan lehetne tartósabb? Hallottam már azt is h zselét raknak a szín alá, ez mennyire válik be?
ÉN is így csinálom, bár én csak 2 percre rakom UV lámpa alá, lehet ez a baj.
Köszii :))
Több oka is lehet. Valóban lehet a nem megfelelő előkészítés, hogy nem hagytad elég ideig a lámpában, nem jó minőségű az anyag vagy gyenge hozzá a körmöd. Nekem az utolsó volt a problémám. Annyira gyenge a saját körmöm, hogy a géllakk alatt is nagyon hajlott és volt olyan hogy egyben letudtam húzni az egészet. Én is azzal oldottam meg, hogy kentem alá zselét. Nekem ez a módszer teljesen bevált. Szerintem a géllakk azoknak való akiknek alapból is bitang erős körmük van.
Nálam így történik a folyamat:
-kézmosás
-fertőtlenítés
-bőrfeltolás, kaparás
-köröm reszelés, bolyhozás, mattítás
-alapos portalanítás
-fertőtlenítés (valamiért biztonságosabbnak érzem még egyszer :))
-primer
-base gel
-vékony zselé réteg
-kicsit vastagabb zselé réteg
-ragacsos réteg leszedése -cleanser-
-reszelés, formázás, felület mattítás
-alapos portalanítás
-géllakk, színes zselé (minimum 2 réteg, halványabb színeknél 3-4)
-fényzselé
-ragacs leszedés - cleanser (Fixálásmentes zseléhez nem kell a cleanser)
-Gyönyörködés ha szépre sikerült és áldani azt az embert aki ezt kitalálta, hogy nem kell 3-4 hétig ismét hozzányúlni :D
Sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!