Miert nem sikerul a gellakk?
Nem vagyok körmös, hobbibol kezdtem el itthon magamnak, viszont eleg sok penz raszantam mar, de sajnos 1 hetnel tovabb sose tart a gellakk, valahol mindig feljon, segitsetek legyszi!
Papir vekony a kormom, eloszor picit rareszelek, aztan kenek ra elokeszito folyadekot, aztan tapadas kozvetito folyadekot, aztan jon a fenyzsele, utana szin, megint fenyzsele majd a vegen letorlom ( koromlakklemosoval szoktam, de tudom hogy nem azzal kene)
Mit vegyek/valtoztassak hogy tartosabb legyen? Nem a legolcsobbak a lakkok, olyan kozepkategoriasak szoval nem hiszem hogy a markaval lenne baj.
2-es valaszolo! Milyen epito zselet hasznalsz? Marka es pontos megnevezes erdekelne.
Most szeretnek valtani es az alaplakkot valtani epitozselevel, hogy tartosabb legyen, csak nem tudom milyet vegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!