Fiúk! Mi a véleményetek egy ilyen lányról? Külső alapján?
Csak velemeny érdekel, és az, hogy meg nézhetek ki később nem úgy, mint egy krumpli...
-8. Osztályos vagyok, tizhennegy éves
-146 cm (pff), 38 kg
-barna szem
-kevés, halvány szeplő az orron
- kozepesen telt ajkak
- 65A méretű mell (igen, tudom, hogy nagyon kicsi, de még menstruációm sincs, szóval még fog nőni sztem)
- nagyobb, feszes, kerek fenék,
-izmos,formas átlagos comb
- sajnos az orrom görbe, enyhén vastag, de mások szerint jól áll, azt is mondták , hogy szexepilem, én nagyon utálom
- enyhe homokóra alak
- hosszú, szinte fenékig érő göndör haj, sötétbarna
- pocakom annyira nincs, jó, nem full lapos, de nem nagy, és van egy kis deréktáji zsír, de nem vészes
-az arcom mások szerint szép és cuki, szerintem átlagos (vagy inkább aluli)
Kép nélkül sajnos nem tudjuk megmondani. Na meg ahogy írtad, még fiatal vagy, ezekben az években rengeteget fogsz változni és nem lehet megmondani, hogy hogyan. Ismerek olyat, akivel jót tett a kamaszkor, meg olyat is, akit előtte szépnek gondoltam.
Amit tehetsz, hogy egészséges életmóddal az alakod rendben tartod :)
"65A méretű mell (igen, tudom, hogy nagyon kicsi, de még menstruációm sincs, szóval még fog nőni sztem"
O, de gyagyás vagy! Akkor boztos jó szégyen vagyok 28 évesen 75A mellel.
Bocs, de csak eddig olvastalak.
Küldj képet de szerintem szép kislány lehetsz :)
Ha meg nem,még bőven változhatsz.
Másodiknak: írtam privátba
Harmadiknak: szépnek nem mondanám magam,közel sem, asszimetrikus fejem van :/
Édes szívem, akár huszonpár évesen is nőhet a cicid. Tapasztalat. És mindenkinek aszimmetrikus a feje, nem vagyunk mi növények.
Ennyi idősen se a végleges alakod se az arcod, se kb semmid nem ilyen lesz mint most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!