Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Normális hogy ilyen a kezem?

Normális hogy ilyen a kezem?

Figyelt kérdés

Normális hogy ilyen eres a kezem? Megkérdeztem pár lányt ők azt mondták hogy bejönnek neki az ilyen eres kezű fiúk.

[link]

[link]

2018. dec. 22. 02:32
 1/5 anonim ***** válasza:
17%

Valami siralmas, hogy egy lány az alapján dönt a fiúról, hogy tetszik e neki vagy sem, hogy eres e a keze. Nekem valami eres alul, arról meg nem mondja, míg nem csapom elő!

18/f

2018. dec. 22. 04:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, normális, hogy eres a kezed. Nyilván függ a vérnyomásodtól is, hogy egy adott időpontban mennyire dudorodnak ki az ereid. Nekem is eres néha a kezem, pedig lány vagyok:$
2018. dec. 22. 08:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem lányként hasonló a kezem de nekem az erőm egyben a vérnyomásom miatt az orvos szerint 17/l
2018. dec. 22. 09:32
 4/5 anonim ***** válasza:
80%
#1 ki mondta, hogy ez alapjan dontenek? azert, mert szexinek talalja valaki, ha van, nem azt jelenti, hogy ez alapjan dont. nem kell rogton jonni a komplexusaiddal.
2018. dec. 22. 13:33
 5/5 anonim ***** válasza:
12%
Szexi? Visszataszító.
2018. dec. 22. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!