Megvolt az első maszturbálásom! Pár cseppet engedtem ki,
mert nem tudtam, hogy mennyi fog jönni és csak egy zsepi
volt a kezem ügyében. Ebből lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
Lassan kezd lelankadni, de először megijedtem a csöpögéstől, majd rájöttem a dolog nyitjára. Mennyit szabad hetente? Vagy ez hogy van? Ez mennyire egészségtelen? Most picit félek. Nem tudom.
13/F
2017. aug. 5. 23:25
1/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem egészségtelen, bármennyiszer lehet, nem lesz semmi bajod, ne félj! A "csöpögés" meg teljesen természetes, az az orgazmussal járó váladék, ami mindenképp van.
Nyugi! ;)
2017. aug. 5. 23:35
2/9 anonim válasza:
Amennyi jól esik.
3/9 anonim válasza:
3-4 alkalommal hetente lehet,vannak akik naponta is csinálják,de az nem hiszem hogy olyan jó. Bajod nem lehet.
4/9 anonim válasza:
Sőt, bizonyított, hogy egészséges is, de ha akarsz, járj utána! #1
5/9 anonim válasza:
#1 vagyok, bocs, azt láttam, hogy L, nem F 😂
2017. aug. 5. 23:36
6/9 anonim válasza:
Nem lesz semmi bajod. Nincs meghatározva, hogy mennyit szabad. Csináld, amennyiszer gondolod! A maszturbáció egyáltalán nem egészségtelen, emiatt ne izgulj!
2017. aug. 5. 23:51
7/9 anonim válasza:
Akkor most már tudod milyen érzés elélvezni. De az nem úgy működik, hogy "Pár cseppet engedtem ki, mert nem tudtam, hogy mennyi fog jönni és csak egy zsepi volt a kezem ügyében." Mindegy hogy van e a kezed ügyében zsepi, vagy valami más amivel felitathatod a cuccost. Ha a csúcson leszel bármennyi jöhet ki, és nem tudod szabályozni. Erre azért készülj!
2017. aug. 6. 08:58
8/9 anonim válasza:
Annyit csináld amennyit jól esik, csak ne nyilvánosan :)
Tehát akár naponta többször is. Semmi bajod nem lesz tőle. Ne csak a farkaddal a golyóiddal is játssz. Ha el kezdesz spriccelni azt nem fogod tudni abbahagyni, egy zsepi meg nem lesz elég, legalább 2 db 3-4 rétegű kell egymásra téve.
Jó recskázást.
2017. aug. 6. 17:31
9/9 anonim válasza:
OLvastam egy orvosi magazinban hogy tulajdonképpen minden nap kell(ene)csinálkni akinek nics barátja vagy barátnője :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!