Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hány évesen került fel az...

Hány évesen került fel az első tetkótok a testetekre?

Figyelt kérdés
Én jelenleg 14 éves vagyok, 16-17 éves koromban tervezek egyet. Szerintetek az jó?
2017. júl. 1. 10:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
jó persze, csak gondolja arra is, hogy leszel még 30-40 esetleg 70 éves is jó esetben. Te folyamatosan változni fogsz, a tetkó meg nem igazán.
2017. júl. 1. 10:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Tudom, ez teljesen igaz. Addig még változni fogok, viszont nem ilyen pop, hip-hop idézetet szeretnék majd, hanem egy family feliratot, ugyanis a családom az, aki segít engem folyton, bármi történjen.
2017. júl. 1. 10:50
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem javaslom. 20-25 éves kor előtt szerintem ne.

De ha mégis akarod, ajánlok embert, aki megcsinálja.

2017. júl. 1. 11:46
 4/7 anonim ***** válasza:
szerintem is gondold meg, mit és hova tetováltatsz, mert ez kihathat az egész életedre... pl. vannak olyan munkáltatók, ahol egyáltalán nem alkazmaznak olyant, akinek látható helyen van tetoválása, szóval akár egy jó munkahelytől is eleshetsz
2017. júl. 1. 20:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Ne tetkóval mutasd ki ha szereted és fontos a csalàdod.Ne rondítsd el a tested.Meg nem is tartom jó dolognak hogy fiatalkorú,iskolás gyerekek ki vannak tetoválva.Azért az ilyen szülőkről is van véleményem akik engedik hogy iskolàs korú gyerekeik tetovàltak legyenek.

Ha szereted a csalàdod,tettekben mutasd ki,otthon segíts sokat.Tudod a szavak csak yzavak

2017. júl. 8. 19:09
 6/7 anonim ***** válasza:

szavak csak szavak,a tettek meg tettek.

Plusz börtön kulturàból indult ki egyfelől az egész.

Ne csináltass,ha megnézed sok primitív embernek is van.

Ebbe az elzüllő,elrondító tetkos,fültágítós,pircinges divatba ne állj be

2017. júl. 8. 19:13
 7/7 anonim ***** válasza:
ez egy nagyon béna tetoválás ötlet, de mit is várnék egy 14 évestől. Ez nem sértés, ennyi idősen nekem is őrült tetoválás ötleteim vannak. Kifogod nőni.
2017. júl. 18. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!