15 éves fiu létemre, borotváljam a hónaljamat? Amikor felemelem a kezem a suliban akkor kilátszik a szőr és zavar. :/ És tesi órán is látszik néha. Vagy más megoldás?
Figyelt kérdés
2018. febr. 4. 20:35
1/12 anonim válasza:
Nem vagy te sztár,hogy borotválnod kellene .Nem kell követni mások hóborját.Jobb lenne ha elolvasnád ,mi a szerepe a hónalj szőrzetnek egészség szempontjából .
2/12 anonim válasza:
Szerintem egy fiú/férfi sokkal ápoltabb,ha le van borotválva a hónalja.Sokkal higénikusabb meg esztétikusabb is.
#1 lol milyen sztár? XD
3/12 anonim válasza:
Ez a te döntésed, másnak semmi köze hozzá. Ha zavar, akkor borotváld le, nem lesz semmi bajod tőle. Én havonta vagy 2 havonta szoktam letolni hajvágógéppel, csakúgy, mint a fanszőrömet. 19/F
4/12 anonim válasza:
Nem kötelező, de ha megszólnak érte, vagy félsz, hogy megszólnának, akkor borotváld le, vagy vágd rövidre. Olyan pasit is ismerek, aki borotválja, olyat is, aki nem nyúl hozzá.
5/12 anonim válasza:
Ha nagyon zavar hajvágóval told le a nagyját néha. Sztem felesleges borotválni, sokkal macerásabb, kellemetlenebb.
6/12 anonim válasza:
Ha annyira sűrű és erős a hónaljszőrzeted, meg ha téged zavar, hogy kilátszik, több módszer is van az eltűntetésére, a szőrtelenítésre. Természetesen ez a te döntésed.
8/12 anonim válasza:
Ha úgy jobban érzed magad, nyugodtan borotváld! De miért baj, ha kilátszik?
9/12 anonim válasza:
"sztár" alatt azt értem,testépitő mutatványokban szerepelsz.
Úszó vagy,és nem a strandon.Zenei együttesben szerepelsz nagy közönség,tv előtt,ahol az öltözék miatt ez látható lenne .Itt fontos a megjelenés formája .
Még lányoknál is fontosabb,mint fiúknál .
10/12 anonim válasza:
Sztárra mire gondolsz?
Amerikában akik futnak mint akció sztárok ma és régen akár, nem igazán láttam csupasz hónajút
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!