Hogyan hízhatnék?
Figyelt kérdés
Átlagos alkatú fiú vagyok 177cm 86 kg. Van egy kis pocakom, de szeretnék hízni zsírban. Próbálkoztam mindenhogy plusz nasival, több evéssel kevesebb sporttal, de sajnos nem lát szik rajtam. Mit kéme még tennem hogy zsírban hízzak?2018. dec. 19. 22:45
1/3 $$$$$ 

válasza:

Ha 177 cm vagy es 86 kg akkor ne hízni hanem fogyni akarj... Ha nem edzel és nem vagy izmos akkor majdnem 10 kg felesleg van rajtad sőt meg lehet több is....
2/3 anonim 

válasza:

Sok-sok csoki, édesség, fehér lisztes péksütik, cukros innivalók, rizs, krumpli, energiaszeletek.
3/3 anonim 

válasza:

Elalvás előtt megiszol egy liter tejszínt, garantált a hízás.
Tapasztalat. Nekem sikerült híznom ezzel plusz nasikkal 10-15 kg-ot 2-3 hónap alatt.
Plusz van még egy titkos fegyverem, de azt csakis privátban 😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!