Kicsit kirívó vagy, de határozottan csinos. Nekem ennek ellenére tetszel, de talán egy kicsit kevesebb sminket használhatnál
19/F
Mi a bajotok vele??? NEM AGYONSMINKELT, csak finoman van kifestve. Rózsaszín rúzs pl. visszafogott, meg szerintem a bőrszíne se biztos, hogy szolitól van, meg a haja cse biztos, hogy festett, lehet, hogy "sajátjai" ezek a színek. És ha nincs műszempillája, hanem a sajátja ilyen nagy neki? Nekem is ekkora a szempillám, holott nem mű, hanem már a babakocsiba is ezt hordtam, tehát így születtem. Honnan vesztek ilyeneket? Nem is ismeritek! Vagy igen? Azért nem hiszem, hogy minden ide írkáló kolléganője/szomszédja/ismerőse stb., mert az úgy max csak 10 embert számlálna...
Szóval ez egy diszkrét smink, nem neonrózsaszín, élénkzöld stb. meg hasonló, k.rvásan rikító színek, hanem egy kis szempillaspirál, vékonyan satírozott szemöldök meg rózsaszín rúzs és kész. Gyönyörű csaj, bár én is nő vagyok, mégis szépnek látom...
Kérdező, nagyon szép nő vagy!!! Jól áll a fekete haj és a fekete ruha, meg nagyon szép a sminked is. Szerintem brutálszexi vagy, még női szemmel is!!!
22/nő
22# leszbiszabot erzek :D
Jaj hagyjad már magadat amúgy...
Latszik, hogy műszempilla.
Jó lehet roma a csaj, és tényleg fekete haj barna bőr eredeti,
De akkor is van rajta smink, alapozó is szeintem és tapasztalatból mondom hogy ez a szolid smink(alapozó rózsaszín száj kis szurke szemhéj festék plusz szemöldök satir)is rohadt sokat dob egy emberen.. Mer saját magamon látom, nekem is elég egy ilyen szolid smink plusz kivasalom a hajam és voala, egyből máshogy nézek ki...
"URL signature expired" - gondolom nem ez a felirat vagy :D
Tedd ki újra légy kedves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!