Szerintetek való világ Anikó van olyan szép hogy szépségkirálynő lehetett volna? ( Úgy tudom egyszer indult csak nem ért el helyezést)
Figyelt kérdés
2018. dec. 1. 20:09
1/10 anonim válasza:
Biztos hogy nem.főleg ezzel az alakkal.
2/10 anonim válasza:
Biztos nem, nem tudom sokan mit esznek rajta?!
Pláne olyan flegma lekezelő stílusa van!!!
5/10 anonim válasza:
Elég unalmas, szánalmas aljanép emberekről kérdezni. Napokban sok a hasonló kérdés.
Utánuk néztem s visszataszítóak kívül belül. 😐
Sok esetben a kérdező maga imádja a megnevezett személyeket - hát... Ciki... Az izlése pedig sokat elmond.
A szépségversenyekre pedig az igazi szép nő nem fog menni.
+manapság másról szól a háttérben a kis megrendezett műsor 😉
Ami visszataszító.
6/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép nő, gyönyörű a mosolya, és az alakjával sincs az égvilágon semmi gond, sőt, szülés után szerintem tökéletes. Én örülnék, ha úgy nézhetnék ki, mint ő, függetlenül attól, hogy lehetett-e volna szépségkirálynő.
10/10 anonim válasza:
Ilyen boszorkány orral, és görbe lábakkal nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!