11/30 anonim válasza:
Szerintem is sokkal szebb lennél, ha természetes lennél, igazi mosollyal, mert csinos pofid van. Ja, és akkor nem kellene kigombolni a blúzod, hogy látszódjon a felpockolt melled, hanem egy garbóban is szikráznál.
12/30 anonim válasza:
Szerintem szép vagy csak kár hogy nem mosolyogsz
14/30 $$$$$ válasza:
Ugyan már embetek aki azt írja ,hogy átlagos meg tucat . Az gondolkodjon már el rajta hogy volt e már ilyen kinézetü barátnője XD . De ha igen akkor nem tudom hol éltek mert ahol én ott az átlagos tucat lányok nem így néznek ki...
15/30 anonim válasza:
Pedig tényleg átlagos. Egyértelműen nem csúnya, de szerintem nem is szép. A haj, a szemöldök..szinte minden lány ilyen
16/30 anonim válasza:
alapbol nem csunyak a vonasaid, de ha jol latom a szad is fel van toltve, szemoldokod tetovalt/festett (a formaja jo de tul eros) meg muszempillad is van, szoval sok a tuning. ha nem szoliznal a borod is szep lenne. tenyleg nagyon sablon vagy, tobbet ki lehetne beloled hozni ha nem ezt a proli stilust nyomatnad hanem kicsit kifinomultabb lennel.
17/30 anonim válasza:
14# sokat értesz hozzá
Ha nem lenne rajta smink, nem lenne festve-kivasalva a haja, nem lenne muszempillaja ja és valami sima póló lenne rajta akkor már lehet nem tetszene.....
Nézz makeup(sminkes) videókat before-after címmel
De majd inkább reggel mert elaludni se tudsz milyen sokat számít ez a pár dolog.... Smink, haj, muszempilla, szoli, ruha..
Így "felturbozva" mindenki szép..
18/30 anonim válasza:
Ja és a köröme is megvan csinálva ami szinten dob rajta..
19/30 anonim válasza:
Szerintem szép vagy, bár személyes észrevétel: még szebb lennél, ha mosolyognál, mert olyan fura arcot vágsz, illetve valami természetesebb hajszín jobban állna neked szerintem.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!