Szerintetek Angelina Jolie szép?
Figyelt kérdés
Egy fiútól azt a bókot kaptam, hogy hasonlítok rá. Szerintem ez nem igazán van így, de azért szeretném kikérni a véleményeteket a színésznőről. Vajon miért mondhatta?2010. jún. 27. 16:33
21/27 anonim válasza:
Szerintem nem szép, de ettől függetlenül te még lehetsz szép, ne értsd félre! :))
22/27 anonim válasza:
Szerintem Jolie elég csúnya nő. Sokkal szebbek vannak tőle. Pl. Milla Jovovich, Nelly Furtado, Lisa Marie Presley. Tudod a klasszikus szépségű nő nem zöld szemű, hanem kék szemű és barna hajú.
23/27 anonim válasza:
Szerintem jobb a zöld szem, barna haj párosítás! Ha már a klasszikusoknál tartunk akkor kék szem, szőke haj!
A kék szem mellé ritkábban párosul barna haj, vagyis nem azt tartjuk klasszikusnak!
(De ha valaki kék szemű,barna hajú természetesen lehet ugyanolyan szép!)
24/27 anonim válasza:
Szia! szerintem a legszebb nő a világon, de tényleg. Annyira különleges, belőle nincs még egy, örülj hogy hasonlítasz rá. :)
( és egyébként, nem csináltatta meg semmijét, "eredeti" ajkai vannak.)
27/27 anonim válasza:
Nagyon szèp nő. Nagyon szèp szeme van. A suliban egy làny hasonlított rá. Mondtam is neki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!