Szerintetek Angelina Jolie szép?
Figyelt kérdés
Egy fiútól azt a bókot kaptam, hogy hasonlítok rá. Szerintem ez nem igazán van így, de azért szeretném kikérni a véleményeteket a színésznőről. Vajon miért mondhatta?2010. jún. 27. 16:33
11/27 anonim válasza:
én nagyon szeretem és számomra gyönyörű.
25/L
14/27 anonim válasza:
Nem csúnya, de szerintem messze van a széptől.Persze izlések és pofonok.
16/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy ilyen sokan válaszoltatok.:)
Azoknak, akik linket is raktak, külön köszönet.:D
És természetesen mindenkinek jár egy zöld kéz.:)
2010. jún. 28. 17:47
19/27 anonim válasza:
Érdekes kérdés. Láttam róla pár fotót, amin elég megviseltnek tűnt. Ennek ellenére nekem mégis az a véleményem, hogy szép. Nekem tetszik az arca, mert amikor szép akkor viszont káprázatosan szép!
Másik dolog. Ha egy ismerősöd/haverod/barátod ilyet mond, akkor az azt jelenti, hogy tetszik neki az említett nő és téged is szépnek talál. Legtöbbször így van. Persze az is lehet, hogy csak megjegyezte, különösebb tartalom nélkül.
A lényeg, hogy csúnyának biztosan nem tart, szóval nyugi.
20/27 anonim válasza:
Nekem személy szerint nem tetszik. Halszeme és halszája van. De ízlések és pofonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!