Mikkel takarhatnám el a cigányos jellegeimet? 17/lány
Eléggé látszanak rajtam a vonók. Félvér vagyok, édesapám cigány anyukám pedig magyar.
Nagyon sokszor ért engem bántás a félszármazásom miatt, és én elhatároztam, hogy változtatok a külsőmön. Viszont nem tudom hogyan kéne :/
Első körben szeretném a hajamat világosabb barnára festeni, persze hozzám illő szín lenne és ízléses. Az öltözködésem teljesen normális, ugyanúgy öltözködök mind bármelyik divatot követő korombeli lány. A beszédem és a hangom tiszta, ebből nem lehet megmondani a hovatartozásomat.
Viszont egy-két tippet adhatnátok, és aki azzal jönne hogy fogadjam el így magamat az ne is írjon inkább.

A hajfestést meg lehet próbálni. Erős szálú, sötét hajad van? Akkor jó eséllyel több lépcsőben oldható ez meg, erős hidrogén kell, és még ez is sárgítani fogja. Hamvas színt válassz, a világosbarna festék sötét lesz. (Mindenképp szőkíteni kell, ha sötét a hajad, sima festék nem csinál semmit.) Első körben talán egy melír? Aztán meglátod, hogy reagál a hajad. Vasalhatod is, és tegyél rá ápolót, hogy fényes is legyen.
A szemöldöködön igazíts.
Ismerek olyan cigány embert, aki fehérítő krémet használ, patikában veszi, ez nem tudom, mennyire jó ötlet, ő esküszik rá.
A mozgás, gesztusok is sokat jelentenek.

“aki azzal jönne hogy fogadjam el így magamat az ne is írjon inkább”
Pedig ezen kívül nincs más lehetőséged. Még nagyon fiatal vagy úgyhogy úgysem fogod érteni amit írok, de remélhetőleg majd később te is rá fogsz jönni magadtól. Az a szomorú valóság, hogy befestheted te a hajad, akkor is cigány maradsz. Úgyhogy ezért kár fáradozni azzal hogy minél kevésbé tűnj annak, akiben van vonó azon festett hajjal, nem cigányos öltözékben is látszik hogy van, viszont emellé még szánalmasnak is fogsz tűnni azzal hogy próbálod letagadni a származásod. Az viszont kifejezetten tisztelendő ha felvállalod hogy az vagy, és mellé szolidan, ízlésesen öltözködsz, ápolt a hajad, művelt vagy és szépen beszélsz. Látni fogják a származásod de nem egy proli cigánynak fognak elkönyvelni, hanem pozitív csalódás leszel az emberek szemében. Iskolában persze más, ott a sok idióta így is úgy is be fog szólni, de ha tanulsz és elszánt vagy ki tudsz kerülni ebből a közegből. Szóval igen, el kell fogadnod hogy az vagy különben baromi nagyot fogsz koppanni ha kikerülsz a suliból az igazi életbe.

En sem szeretem,amikor egy Roma szarmazasu kinosan probalja 'eltakarni' a hajszinet.
Na es aztan!sok fekete haju lany van...
Nekem volt Roma szarmazasu ismerosom.
Modell volt es fiu...nagyon szep sotet gondor haja volt.
Inkabb azzal legy 'meno',hogy elfogadod magad.
En nem vagyok Roma,de ne tudd meg,hogy mennyi kin,amikor az ember mas akar lenni,mint valojaban amilyen...en azon vagyok,hogy ebbol kigyogyuljak.
Es azon dolgozom,hogy onmagam legyek.
Mit torodsz Te azzal egy IDEGEN mit szol hozzad!!!!!az csak egy IDEGEN,lehet ures fejjel...sot biztos,ha itelkezik!
Maradj onmagad.

". Az öltözködésem teljesen normális, ugyanúgy öltözködök mind bármelyik divatot követő korombeli lány."
Nem,ez nem normális és az sem,hogy a fast fashiont követed,mint a legtöbb tömeg lány,akinek semmi egyénisége. Szomorú.

Szia Kérdező!
Ne próbáld "erővel" megváltoztatni a külsődet,mert nem az a lényeg. Legyél normális, tanulj minél jobban és,próbálj olyan közeghez tartozni aki kulturális,pl főisola,egyetem,ha anyagilag megengedhetitek magatoknak tanulj tovább,olyan szakon ahol diploma után tudsz keresni is. Ilyen szakok "kemény" egyetemek szakjai,orvosi,műszaki,jogi,nevesebb közgazdasági. Ne foglalozz soha senkivel,ne vedd magadra a sértéseket,megjegyzéseket,egy valamivel foglalkozzál: A ki tűzött céloddal,azzal hogy kitörj és szerezz egy erős diplomát! Egyetem alatt kezd el dolgozni a szakteruleteden belül,hidd el megfog terulni! Higgy magadban es ha ezt az utat választod,akkor párvév múlva rafogsz jonni,hogy jó lóra tettel! A kulsoseggel ne foglalkozz,annak születtél aki vagy,ezt nem tudod es nem is kell megváltoztatni. Amit tudsz irányítani az az hogy kő keményen kűzdj meg a tudásért,légy valaki! Es nagyon valogasd meg a barátaidat,tarsasagodat. Most buli esetleg,kesobb csak káros származik a rossz kozegbol. Inkabb most feküdj neki es celozz meg valamit amit elérhetetlennek gondolsz! Es erd el!:) Melyrol jövök én is. Mérnök lettem es rengeteget kuzdottem. Fogadd meg a tanacsomat,remelem,hogy jol valasztasz,drukkolok Neked csajszi! A külsőség huszadrendu,ne azzal foglalkozz... Ami bent van az agyadban azzal lehet elerni nagy dolgokat,azt csiszold es ragadj meg nden lehetoseget tanulásra,jo nevű iskolába kerulesre,áldozatok árán is!! Szorítok es kivanom h sikerüljön az életed!

Szia! Én oláh cigány vagyok teljesen. Látszik rajtam na és? Engem is cigányoztak már le de engem nem érdekel. Javaslom hagyd figyelmen kivűl. Teis emberből vagy, sz.rd le az emberek véleményét.
21F cigány.
Sehogy sem tudod, látszani fog sajnos...
Én fiú létemre próbáltam mindenféle fehérítő krémmel de hiába kamu az összes!!
Hajamat is próbáltam festetni de csak vörösös lett..
Pedig csak kreol vagyok nincs is bennem vonó sötét haj sötét bőr, és ebben az országban máris lecigányoznak... suliban... utcán... majd később munkahelyen is megkapod majd! Nem hiszel nekem most még de hidd el nagyon rasszista nép a magyar sajnos.
Személy szerint többször voltam már zártosztályon ezek dolgok miatt mert kikészített hogy mindenhol utánam mondják és persze a szüleim nem hisznek nekem... a családom... senki sem! merthogy szerintük nem is ugy nézek ki mint egy cigány. Szerintük nem létező hangokat hallok ilyenkor és emiatt erős gyógyszereket szedek plussz még nyugtatókat anti depresszánst.... tudnék ám mesélni!
Ha rám hallgatsz menekülsz ebből az országból amíg megteheted vagy téged is teljesen felemészt és kikészít a gyűlőlet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!